lördag 7 april 2012

Käse




Jo, men inte kan vi ta efterrätt än!

Varmrätt




Det var tusanemig det bästa på länge!

Grillade grönsaker och semitorkad tomat i en vinägrett och så palsternackscreme och lamm på det. Grymt mycket smaker! Vilken fest!

Förrätt







- I min lilla värld av blommor/Ellen

Påskmeny

Det är väl knappast någon som blir chockad när jag säger att familjen Alm kommer hit på påskmiddag?

Meny:

Förättstallrik med räkcocktail, laxstubbar, spett med getost, Parma och melon samt crostini med råsockerstekt tomat. Bara lite lätt sådär..

Lammytterfilé med semitorkade tomater, gräslök- och dragonkräm samt grillad sparris med citronvinaigrette...

Och så en pannacotta på vit choklad och blandade favoritbär..

Det får duga i all enkelhet!

Glad Påsk på er alla härliga vänner!

Semitorkade tomater innan själva torket: