söndag 27 mars 2011

Gråta lite?

Det är en lejonunge med knäckt bäcken på TV, som släpar sig fram på frambenen. Eftersom han är svag så överger hans familj honom. Men han kämpar på. Det är så ledsamt att jag blir alldeles förstörd. Kan inte titta...


Sorgligt, sa Anna

Drink anyone?
Tveksam... Ska föreställa dricksvatten.

Så det så sa Anna

Vin!

Ja, jag vet att det är söndag, men jag har en härlig fisk på spisen så ett glas måste jag unna mig. Dessutom frös gårdagens vin inne.

Så det så sa Anna

Hur sjukt som helst!

Vet inte vad det är för sekunda vara den här bebisen visar sig vara. Var ju sjuk i förra veckan. Men frisk torsdag, fredag, lördag. Nu 39,3 grader. Fattar inte! Ny vabb på måndag då. Kanske får dra till med en läkartid också!

Men det funkar bra på simskolan för han sitter blixt still och gluttar. Slipper jaga honom runt bassängerna! Alltid något men ändå en klen tröst!

Suck!


Så det så sa Anna

Dagens motion.

Stora cyklar, jag springer...


hela vägen till Boo Trädgård för lunch och fika och reinkarnation.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Våfflor var det här!
Världens fjuttigaste järn, men det blir rätt bra!

Så det så sa Anna

Nä!

Bebisen har lekt med spade!Mamma stolt. Not.

Så det så sa Anna

Eat. Pray. Love.

En film att älska, att förhålla sig till, att ta till sig. En film för hjärtat och en film att gråta till.


Och en film för att finna ro och för alla sinnen.

Ibland vill jag också bryta upp.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Gömma nyckel

Bebisen tog nyckeln till skänken och drog iväg. Jag var inte snabb på, så han hann gömma den någonstans. Fick leta i gott och väl en kvart innan jag hittade den under pianot.
Tänkte att det är ju inget vidare med så små barn, de kommer ju inte ihåg vad de gör.
Men sedan kom jag på att det faktiskt kan vara lika illa med större barn. Jag minns inte om jag gick i högstadiet eller gymnasiet, men jag var i alla fall minst 15. Brorsan, som är lite drygt två år äldre än jag, fick för sig att gömma mina hemnycklar. Minns inte om det var för att skoja eller om det var för att han var sur för något. Men han sa aldrig att han gömt dem och när jag kom på att de var borta hade han glömt var han gömt den. Trots att han hjälpte mig att leta förblev de borta. Först efter 3 dagar hittade jag dem... I skålen till toaborsten i ena badrummet. Snacka om tankspridd om man inte för sitt liv kan minnas var man gömt dem. Det var ju med uppsåt och inte bara så att han liksom lade ifrån sig dem någonstans...
Inte en favoritlek i alla fall!


Så det så sa Anna

Är det inte...

...herr krokus som tittar fram?Så det så sa Anna

Missade earth hour

Och har dessutom haft extra lyse på hela natten. Förlåt jorden. Jag kanske får köra nedsläckt idag istället.


Så det så sa Anna

Vad hände med lata söndagsmorgnar?

Står och sparkar tennisboll på altanen med bebisen. I pyjamas med full vintermundering ovanpå för min del. Han ger sig ju inte det lilla livet. Men klockan ska ju föreställa 9 så det är väl hög tid att kickstarta dagen.Ganska manliga dojor på ganska manliga fötter.

Så det så sa Anna