tisdag 23 juni 2009

Jag orkar inte.

Vad är det här för spektakel? Tre år på detta. Med vaddå? Näe, barn 1 och 2. Ni får inte gå på cirkusgymnasiet. Ni får INTE heller gå här! Vad som helst - men inte någon av dessa...

Tiden är kommen

Nu går jag på semester! Kommer inte tillbaka till jobbet förrän den 10 augusti. Så jäkla skönt skall det bli. Och solen kommer att skina, det måste den för det förtjänar jag och jag kan ju inte flyga heller.
Men jag tar inte semester härifrån. Så klart!

Skeppsholmen runt.


Lunch innebär promenad. För att inte snöa in på Djurgården så blev det ett varv runt Skeppsholmen. Också trevligt. Lite kortare men trevligt. Efter det blev det sushi. Också bra. Jäkligt mätt nu bara. Vill kräkas. Fräsigt.

Bra citat.

Fick ett sms från en kompis imorse. Vi har pratat om all alkolhol man dricker och hur mycket man tränar. Där skrev hon följande ultra-eminenta. Jag citerar:
"Man behöver balans här i livet. Antingen är man full, ska snart bli full, har precis varit full eller så är man ute och motionerar".

Hög standard på det citatet. Kunde inte ha sagt det bättre själv.


Ödmjuk fråga.

Nu har jag hittat där jag vill bo. Någon som har 22 miljoner till övers?

Herren ger och herren tar.


Naturen. Helt fantastisk. Kolla tex den här underbara rosen som växer på en rosbuske. Det doftar juvligt. Blomman är helt underbar MEN fy fasiken vad ful den resterande del av busken är. 

Volvo ocean race.


Igår gick jag från jobbet till Slussen. Då måste man gå förbi Skeppsbron. Där är det Volvo ocean race-chock. Jag tror att evenemanget är till för att titta på båtar. Men jag tror också att arrangörerna vet att det är det sista folk gör. Här är nämligen folk som vill 1) ha goodiebags 2) dricka öl och äta mat 3) sponsorer som är här bara för att få 1) och 2) samt 3) dom som jobbar här. Sen var det jag och en kollega då. Thats it.

Hermés.


När jag var ute och sprang igårkväll så fick jag äntligen ta kort på skylten som jag tänkt fota i två år. Det visar bara att det är flådigt i Nacka...

Trams, ätstörning, retusch eller kombo?


Kolla Sandra Bullocks midja. Rimligt. 

Eller inte...