lördag 12 februari 2011

Köket invigs...

En liten sneak-peak. Ja, vi är så tråkiga att vi har likadan bänkskiva som i förra huset...Så det så, sa Anna

Härlig dag!

Barnen sov till 8.30 idag och därmed också vi. Vägen är skottad och en första maskin disk är igång! Fantastiskt! Begär inte mycket mer.
Vi har ungefär likadan maskin som Ellen, det är i alla fall samma märke. Och den tutar så irriterande när den är klar. Har försökt stänga av det nu med hjälp av en bruksanvisning på franska och en på tyska. Svenska fanns inte med. Får se hur det gått.
Nu kanelbulle och sedan ut på ärenden för att få fräs på köket.


Så det så, sa Anna

2 fel. Av 2 möjliga.

Jag har inte halsfluss. Jag har stämbandskatarr. Och det kostar inte 140 att gå till doktorn. Det kostar 150. Och jag har fått tabletter som skämtsamt nog, ska sväljas hela.


Med tanke på att en mun te måste sväljas typ tre gånger innan jag fått ner allt, så blir det väldigt intressant att se när jag kvävs till döds av en tablett.
Stämbandskatarr och kanske lite stämbandsinflammation lät domen iaf. Och jag fick veta att det kan ta 4-6 veckor innan det är borta. Och att jag borde prata mindre under den här tiden. Perfekt. Vänta ut saker och hålla tyst-det är ju mina bästa egenskaper...


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Kändissyster.

Systern på Nacka Närsjukhus ser ut som och pratar som, Maria Montazami. Hon är Maria! Typ. Det räcker för mig. I love Maria.
Och jag tycker att Nacka Närakut fungerar så bra och dessa i kombo får
av 5 skrikfluffar.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Frukost!

Stora har gjort frukost.


Idag serveras allt. Inkl falukorv och rödbetssallad. Mmm... Och tusen kilo frukt.
Själv håller jag mig till blåbärssmoothie.Nåt annat är omöjligt att svälja. Nu drar jag till Nacka Närakut och betalar 140 spänn för nåt jag redan vet; att jag har halsfluss.

Ridå.

- I min lilla värld av blommor// Ellen