tisdag 24 februari 2009

Ny karriär, Linda?Hennes läppar rör sig inte när hon pratar. Hon kanske kan sätta en docka på handen (jag ser framför mig Groover i Muppet Show) och tjäna pengar på det. Den nya Anita och Televinken. Vi pratar buktalning, Linda. Buktalning.


Royal.

Nu du, Daniel Westling. Är det kört. Du gifter dig med en fräsig kvinna, ja visst. Min fråga är dock hur du gör dig på alla bilder där hela kungafamiljen sitter på rad...

Semester.

Alltså. Förra året reste jag en massa (märker jag nu när jag skriver ner det)

Dec 2007/januari 2008 - Kanarieöarna med släkten
April 2008 - New York med min man
Maj 2008 - Istanbul med förra jobbet
Maj 2008 - Palma med mitt nuvarande jobb
Sept 2008 - Lissabon med Anna
Dec 2008 - Kanarieöarna med släkten

Snart åker jag till Nice. I april. Men jag fattar inte. Det känns som om jag aldrig reser och att jag alltid behöver komma bort. Jag har nästan åkt en resa varannan månad. Hur kan detta kännas för lite? Rastlös har ett ansikte. Ansiktet sitter på mig.

Lyxhotell i Lissabon

Mot Maspalomas, Gran Canaria

Regnig dag i Palma

Hotellutsikt, New York

Bosporen, Istanbul

Enkät du jour


Well, well, well. Här var vi inte helt ense, men det kanske beror mer på de givna alternativen än något annat.

Milli Vanillis fusksjungande benpendlingar vann knappt. Ellen och jag som råkade ut för en liten revival i Lissabon skrattar gott och känner på något sätt att rätt män vann.
AHHHH ha haha, det är helt underbart. Titta här. Och observera det allra bästa 3:43 in i låten...
Ny enkät på ingång. Men vad vill ni veta?

Problem. Måste lösas.

Rösten håller på att svika mig. Faktum är att den till och från är helt borta. Nu ringer en kund. Svarar jag så tror hon att jag har 071-nummer på gång. Vad gör jag? Hjälp. Hjääälp!

Olika falla ödets lott

I dagens Metro står det att Linda Rosings kille skall vara en sådan som bland annat överraskar med hemmakvällar. Hon kanske går igång på min då, för han överraskar med hemmakvällar typ jämt! Håll tassarna borta säger jag!

Cirkusen fortsätter...


Nu intervjuas en Michael Edlundh från Njurunda. Han ska ge Victoria och Daniel råd inför förlovningen och hur man får ett förhållande att fungera. Herregud...

Vidare har han varit på bokrean i ottan imorse. Där hade han köpt en bok som han sen säger: Den är intressant och jättebra. Jaha. Michael Edlundh. Du har läst boken på typ 1.5 timme eller vaddå? Frågorna hopar sig.

Trams.


Det är ett jäkla tjat om Kronprinsessan och Daniels E-V-E-N-T-U-E-L-L-A förlovnings-tillkänna-givning. Hell, vad nyheterna är insnöade på det. 2/3 av nyheterna handlar om det här. Oviktiga saker som finanskriser, Burmapaniken och bränderna i Australien göra sig icke besvärade att ta tid i anspråk i svensk tv idag. Minsann.

Sjuk.

Idag ligger jag i sängen och jobbar. Jag är sjuk. Blä. Godmorgon.