tisdag 29 december 2009

Nu går jag och mitt
Pyttepyttelilla huvud och mina jättejättehänder på middag.


- Posted from Ellens iPhone

Nyårsmeny

Har just gjort inköpslistan till nyårsafton så karlarna kan handla i morgon. En grej är glykos. Hur mycket sätter ni på att de kommer hem med glykol från macken?Dhurries!

Äntligen har våra mattor kommit som vi låtit göra. Dom är precis upp-packade efter en lång frakt så dom har lite vik kvar men det rättar ju till sig. Jag har sällan varit så nöjd i alla fall. Det går naturligtvis bra att beställa mattor genom mig. Fräsigt.Topical

Idag har jag handlat stassen till företagets kickoff i januari. Detta gjordes i en äkta förortsbutik; Topical Fashion i Ektorps Centrum. Eller till och med i deras outletbutik i affären bredvid. Det var jag och ett gäng 60 plussare. Och modet var därefter kan man säga. Inte ett enda plagg med prislapp under 2000. Före rea that is. Tropical Fashion hade nog varit ett mer passande namn då det masta var i bjärta färger och flimsiga material.
Trots uppmaning från kickoffgeneralen blev det en klänning med svart bas. Men den har vita inslag som är rosor men som också kan tolkas zebrarandigt. Den är fin även om den låter motsatsen. Nåväl, vad är väl en bal med jobbet? Särskilt när man har sitt på det snustorra?


I Sickla köpkvarters hiss:
Hmm. Behöver jag verkligen hjälp? Med vad i så fall? Varför erbjuds jag detta? Ser jag behövande ut?


- Posted using BlogPress from my iPhone

Upp!
Nu ska det ätas popcorn och titta på Upp på biografen i Sickla. Jag har precis smugglat in lilla, 4 år, på en sjuårsfilm. Bra där mamma Ellen. Mycket ansvarsfullt.

Men vad fasiken. Enda gången jag går på bio är när jag går med barn och då tänker jag undvika länbiga barndomsförstörande filmer som "vem ska trösta knyttet" och sånt. Amen


- Posted from Ellens iPhone

Här skulle jag kunna sova gott...Just nu hos Alm.

Vi ligger i sängen och har precis slagit på Tom och Jerry. Lilla vaknade 0845. Hör ni på dom magiska siffrorna? NOLLÅTTAFYRTIOFEM. Det är mycket mycket bättre än 0445, 0615 eller 0550 då stora brukar vakna och väcka lilla. Så är det när man har ett barn hemma som gillar att sova. Me like.