måndag 10 augusti 2009

Lösningsorienterad


Hamnat rätt?

Där inne där vi administrerar bloggen får vi ibland upp lite google-annonser och jag känner att den här har hamnat precis rätt! Det är detta vi Fräsiga är mest mottagliga för.

MMMMmmmmmm...


Denna lilla mugg fann jag på muggen på jobbet. Fräsigt! Verkar ha gått livat till här på semestern!
Men så sansade jag mig och kom på att den samlar upp tvål som droppar från dispensern ovanför, som man av någon anledning funnit onödigt att fästa ovanför handfatet. Men ändå! Ser lite lagom slemmigt ut! Inte helt säker på att det är den bästa lösningen. Faktiskt.

Hyvla ner saker?

Imorse bytte jag blad på min rakhyvel för att jag skulle raka benen. Sen tappade jag hyveln på bysten, där jag har ett födelsemärke. Skar bort halva...halva födelsemärket åkte alltså ner i badkaret. Det rann massa blod. Jag höll på att svimma då och mår fortfarande illa när jag tänker på det nu. Faktum är att jag mår skitilla nu. Igen. FAN VAD ÄCKLIGT EGENTLIGEN. 

Meh hallå!

Eftersom jag är tillbaka på jobbet och kan ägna mig åt väsentliga ting så har jag just skrivit mitt födelsebrev till BB Stockholm. "Vilka positiva inställningar till smärta har du?" Eh? Va? Typ "det är sköööööööööönt" eller vaddå? Smärta gör ont, därför är det negativt, det är min inställning! Ta bort den, ta bort den, ta bort den! Eller ännu bättre - ge den till min partner denna gång!

Also back in business

Jag fattar inte... Vi har luftkonditionering på jobbet, vilket jag inte har hemma. Ändå så svettas jag som en gris här, vilket jag inte gjort hemma. Måste vara själva miljön...

Tre långa veckor skall jag jobba nu innan nästa ledighet. Puh! Hur skall jag orka?

När jag kom till jobbet stod en flaska vin och väntade. Och även denna snygga huvudbonad. Kommer att användas flitigt. Not.


Men det skulle kunna bli så här: Jag har nu fyra flaskor rödtjut och en flaska Bolly som står på skrivbordet och väntar. Snart får jag dricka dem - 6 veckor kvar give or take några dagar. Och det skulle kunna vara så att kepsen passar alldeles utmärkt om jag väljer att dricka allt på en gång... Om så, så lovar jag att bilder kommer.

Tillbaks på jobbet.


Kan inte förhålla mig till det här. Gillade semestern och "det goda livet" där dagarna kom och gick och jag inte behövde göra något jag inte ville. Nu sitter jag här med lite brunfärg och undrar hur jag ska lägga upp mitt liv? God morgon!