lördag 6 december 2008

På min telefon,

om man vill skriva nyfiken, så blir det oxfilé innan man får dit det sista n:et. Awesome! Ha ha ha. "Jag är jätte oxfilé att höra vad som hände", eller nå't.

Höll på att glömma...

...Bäst igår. Eller inte bra alls, men ganska roligt om man liksom ser förbi att det var ganska "världens-sämsta-mamma-aktigt": Barnet har ju som bekant fått ny säng, vanlig säng för större barn. Sedan den installerades har vi haft en madrass på golvet nedanför ifall att barnet skulle ramla ur. Barnet har inte gjort det och det skröt vi om på middagen igår. Samt att jag ju tog bort den innan sällskapet kom så att de skulle se hur snyggt det var i barnets rum nu. Vad tror ni händer vid pass kl 21?? Just det, barnet har ramlat ur sängen. Ha ha ha!! Eller aj, aj, aj menar jag. Pappan var arg på mamman och mamman tog det med ro. Barnet saknar bestående men i min mening och då lär det ju bara vara karaktärsdanande. Men madrassen är tillbaks.

Pickalurven

Fräsigt ord. Nästan lika fräsigt som kamp. Morfar använde alltid det för ja, ni vet vad. Fylla. Jag är där nu.

Jahaja...

Då så. Då har jag hivat i mig halva skumpan och köpt klänning till kickoffen. En grön. GRÖN!! Hur fan blev det så??? Den är visserligen mönstrad svart och grön, men ändå. Blommor. What the hell?? Men det går inte att hjälpa. Jag älskar Ted Baker. Eller kanske inte Ted själv (känner inte honom så bra), men märket. Jag tror det blir bra. Kanske kan funka med mina grön-grå-beige-melerade ögon. Eller inte. Men i så fall... Då kan jag ju gå naken. Lite glitter på rattarna bara så är den saken löst. Nu återstår ju att se vad alla andra skall gå i. Kollegan lilla Y skall ha vinrött. Vi kommer inte att matcha alls. Men är vi lika sneaky som sist så kommer vi att få stå ut bredvid varandra ändå.
Såg en annan klänning som jag också ville ha från FCUK, men den var slut i min storlek. Så synd. Den var i paljetter, paljetter och paljetter. Själva modellen på den klänning jag köpt är snyggare så det blir bättre i slutänden, men paljetter är ändå paljetter.
Nu skall jag trycka i mig lite mer dricka och sätta på en dålig DVD.

Nu återstår bara juveler och skor... Inget får lämnas åt slumpen.

P.S. Det bästa med pund är att det är omöjligt att förstå sig på. Vem vet vad kalaset går på i slutänden.

P.S. 2 Skiten måste naturligtvis signas när det skall levereras och det kommer ju att bli när jag är på jobbet så klänningen kommer troligen aldrig att komma rätt. Som vanligt. Ha, ha, ha, vilket får mig att tänka på när Ellen och jag köpte kläder från USA. Det var roligt. Då kom herr UPS med paket och stor fet räkning som han bara kunde ta kontant. Det skulle ju betalas skatt och tull och fan och hans moster. Den gången var jag iofs hemma men inte fan hade jag cash.. De fick komma tillbaka en annan dag. Tant fick bakläxa. Fräsigt. Långt PS också. Ännu fräsigare.

Lam-lördag!

Jag orkar inget. Masade mig iväg till Forum med mamma för att fixa dom sista bitarna till jul. Stötte på alla i familjen Anna men INTE just Anna. Vad fan.

Om exakt en vecka drar vi. Då börjar halva fräs-duon blogga från Gran Canaria och andra halvan håller ställningen här hemma.

Fräsigt. 


Oroväckande!

Barnet skall precis få macka. Han får välja pålägg. "Negerpastej" säger han. Inte okej. Påminn mig att vi inte skall köpa mackor med leverpastej ute något mer.

Isto balisto solokvisto


Någon som kommer ihåg Balisto? När jag gick i högstadiet var den plötsligt omåttligt populär. Kom från ingenstans och försvann på samma sätt. Eller?
I kväll är tant solokvisto. Pappan skall på herrmiddag. Tant har köpt en flaska Taittinger (tantinger?) att tillbringa kvällen med. Eskortfirma, vem behöver det när man har flaskan? Flaskan har en liten overall som gör det hela ännu mer fräsigt. Otroligt onödig sales-gimmick, men jag tänker midsommar - vi måste ju få med oss skumpan till stången och vad är då bättre än en liten väska som också håller kallt?
En annan onödig men jäkligt fräsig sales-gimmick är overallen som Absolut fått inför jul. Helt i rött glitter. Pål paljett kan man säga. Har tillräckligt med sprit. Tyvärr, för jag ville ha en...

Rockträdet


Rockhängaren som jag beställde i söndags är nu på plats. Mycket riktigt vägrade de leverera hem hit så jag fick ta emot skiten på jobbet. Men det gick bra. Nu sitter den uppe på väggen så nu kan folk som kommer få upp sina ytterkläder. Tidigare har de fått slänga dem på valfri ledig plats i närheten - golv/stol/annat. Fräsigt. Så klart tycket pappan inte det. 199 spänn på Jula sa han. Jaha. Well, well, what does he know?

Cola anyone?

Hade ett par på middag igår. Mycket trevligt. Hon berättade att hon hade två arbetskamrater i Australien. En hade jobbat ett tag och en var ganska ny. Av någon anledning hamnade de i luven på varandra. Då blev den nyare kollegan så till den milda grad gramsen att han kissade i en colaburk och på något sätt fick den andra kollegan att dricka av det... Man kan väl säga att han inte jobbar där längre. Men hur sjukt är inte det? Vem skulle någonsin få för sig att göra något sådant? Jäkligt ofräsigt.