onsdag 21 juli 2010

Hemma

Innan vi åkte lämnade jag rullgardinerna nere för att inte få så varmt. I måndags var städaren här och drog upp dem. Så nu är det rent hemma men bastuvarmt. Nåväl skall bli skönt i egen säng ändå.
Åkte till pappa för att checka skadorna efter min bortavaro, då jag egentligen hade ansvar för att vattna. Någon annan hade redan varit där, så jag tömde i princip bara Posten. Yes!
Har nu handlat frukost och "lite hitte po"...
Dags att åka hem och knyta sig. Om jag inte dör på vägen in... Vi har missat sopbilen för andra gången i rad nämligen...
Heja svärmor!
Det lagas mat. Jag blir så omhändetagen. Bortskämd till det yttersta. Ompysslad. Jag får öl som på ett pärlband. Och får inte göra något. Lyx! Lyx! Och jag tror det förtjänar en Lyx! till!


- Posted from Ellens iPhone

Rätt lätt klädd

Jag vet inte, men det känns som om trosor är lite lite för en på bönpallen längs E4 mellan Norrköping och Nyköping. I 120 knyck räcker ett skinställ bara en bit. Hudfärgade Sloggi inte alls förmodar jag.
Men hon hade rätt brunbrända ben i alla fall...Skjut mig.
Efter 4.5 timme (på väg från svärfar till svärmor) i bilen med en bökig 4,5-åring, en trotsig 6-åring och en bångstyrig 36-åring så är jag i färd med att skjuta mig själv. Jag veeeeet dock att jag har svärmor på min sida. Och att hon har alkohol som väntar på mig.


- Posted from Ellens iPhone

Location:Åtvidaberg,Sverige