lördag 23 juli 2011

Pizza och nackspärr.

Jag fick kämpa hårt på gymmet igår. Min PT är hård. Bra.
Mindre bra var nackspärren som följde med...eller träningsvärken som gjorde att jag inte kunde träna imorse.
Hur som helst; det jag vill säga är att jag igår kom på att jag inte ätit pizza på hur länge som helst. Typ inte på 6 månader. Eller möjligen 1 år tom. Så idag slog jag till.Nä. Inte gott. Inte gott. Jag kan inte äta pizza längre. Jag är bra på att äta hamburgare. Men inte pizza. Usch. Fullkomligt vidrigt.

Det kan ha varit den sista pizzan i mitt liv.
Skönt i så fall.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Hyfsat ovanligt

Jag sitter och syr... Eller jag lagar en av barnets tröjor. Det är en billig tröja från Hennes & Mauritz och jag hade förmodligen inte ens brytt mig om det inte för en gångs skull var en tröja som både jag och barnet tycker är snygg...


Det blir väl inte världsklass och jag tvivlar på att min gamla slöjdlärarinna Sy-Kristina, eller Syko, hade varit särskilt stolt. Men nu slipper man se hud på axeln i alla fall!!

Apropå slöjd så hade det sina sidor att ha en storebror. Han var ju lagom intresserad av syslöjd och blev aldrig färdig så jag fick ägna min syslöjd åt att göra klart hans grejer. Som så klart han skulle ha sedan... Jag diggade inte heller syslöjd så mycket, men klarade det bättre än träslöjd eftersom jag inte har tålamod och man måste handjaga allt i slöjden. Inga powertools där inte. Så farsan fick två centimeter tjocka smörknivar och så eftersom jag tröttnade på att slipa skiten långt innan de var klara!!

Bio och Sandys.

Mannen på golfochvindag.

Jag. 2 barn. Focaccia.


Pannkakor. Chips. Mer. Popcorn. Överallt. 1,5 timmar i biomörkret.

Jag är genialisk. Jag har köpt mig 1,5 timmar i biomörkret! Hör ni vad smart!!!

Utöver det har jag fått nya solglasögon av min man (och nej, det är INTE Gucci).


Till det har jag en jättefinne som jag klippt i (jag klipper i saker till och från. Saker som jag tycker inte hör hemma på min kropp mest).

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Hmmm...

Allvarligt! Vem tyckte det verkade bra?!

Piggelin är ju gott men inte om den vänt i bajan först!!

Eller bajar man päron efter att man druckit? Eller båda?