söndag 20 december 2009

Meh. Vem går nakeeeen?

Just nu i villa Alm!






Kanske en av världens bästa filmer: Sju brudar. En film som jag sett säkert 500 gånger i mitt liv. Till min stora lycka älskar mina barn den så vi ser den ännu en gång. Lycka!

Posted from Ellens iPhone

Drar vårt strå...

Har igår dragit vårt strå till stacken vad gäller att konsumera oss ur krisen. Återigen skall väl tilläggas. Igår blev det en takbox (ej begagnad) till bilen. Min bedömning är att det ryms en tre-fyra lik i den åtminstone. Om det nu är det jag vill släpa till fjälls...
Ja, och så blev det spadar, kläder, skidor med mera. Som vanligt till barnen och pappan. Mamman fick bara vackert se på och sköta markservice. Idag skall det bli gran, ved och mat för en knapp miljon eller så. Inköpslistan är över tre sidor lång...



Städat

Hittade en bild jag glömt blogga om. Tog bilden i måndags efter att städerskan gått hem. Bilden är tagen precis utanför köket.



Bilden föreställer en makaron på golvet, och jag kan garantera att det inte smaskats några makaroner här under måndagen. Kerstin har uppenbara kvalitetsproblem får jag lov att tillstå!

Lyxfika

Jag och mina söner har varit på lyxfika på Sickla. Supermysigt, särskilt som den ena sonen sov!




Snarare Åsne mellan hötapparna...




Lite svårt att se kanske men dock!