tisdag 8 september 2009

Kompensera. Mera.

Hej.
jag har jobbat ihjäl mig idag. Också. Så ja får kompensera er imorgon istället. Då har jag kanske mer tid. Eller så har jag inte det.
Den som lever får se.

Trevlig kväll från Ellen

Suchi-chock.


Min kollega Niklas handlade lunch till min sedvanliga skrivbordslunch.
Känns ändå skönt att han tycker att jag är fet, matglad eller jäkligt överhungrig...
Eller vad sägs om en 13bitars sushihög? Jag som vanligen äter 8.

Fräsigt.

Årets julklapp...

Idag är det fotografering på dagis. Skall bli intressant att se hur de bilderna blir. För även om barnet gick iväg med nystruken skjorta instoppad i nytvättade jeans och en hel och ren pullover över detta så landade barnet i sandlådan på dagis. Kan vara smutsig över hela sig på bilderna.
Förra året så var det ingen som brydde sig om att "regissera" barnen heller. Vårt barn klarade sig okej, han ser bara gråtfärdig ut på bilderna, ungefär som han sålt smöret och tappat pengarna. Men jag vet att andra barn fick ta bilder med snorkråkor hängandes på tvärsen och så. Jo, jag fattar att fröknarna inte har det som uppgift att kolla att man är snygg inför en bild, men de har ju ändå som uppgift att snyta barnen. Och fotografen borde väl kunna se att han håller på att ta en bild som ingen sund förälder kommer att vilja betala för?
Nåväl, om han bara har sand på byxorna så är det okej, men jag misstänker att det kommer att finnas i ögon, öron, hår och mun också och då kan bilderna bli aningen solkiga...
För övrigt har jag kommit på vad som (förutom de sedvanliga bilderna) skall bli årets julklapp till hela släkten. Skall köpa vita disktrasor på Panduro och låta barnet rita teckningar på dem. Känner mig extremt nöjd med detta. Åtminstone tills barnet kommer att vägra rita och det slutar med att jag får kludda hela skiten själv. Men ni är mer än gärna välkomna att kopiera denna eminenta idé. Som jag säkert på intet vis är först med.