måndag 31 maj 2010

Oro.

Hur jag än gör med mig själv så längtar jag bort. Just nu längtar jag till Italien. Jag längtar till Padua,till äkta italienska pizzor och till att sitta i en het bil. Till och med en svettig kö på motorvägen känns lockande.
Eller så längtar jag till Nice. Till vyerna, dofterna, båtarna, skaldjuren och den lyxiga atmosfären.
Eller förresten; Barcelona


med sina vackra byggnader och puls. Nä förresten. Jag vill till Florida.Till Ft Lauderdale. Ligga på stranden, åka en dagstur till Miami Beach, flamsa runt på Disneyland och äta flottig mat.
Eller New York. Gaaaah!

I samma veva som alla dessa tankar far runt i huvudet vill jag oxå flytta till ett annat land. Problemet är att när jag åkt till något av dessa ställen så vill jag någon annanstans. Typ hem.

Än så länge har jag inte gjort någon abstrakt förändring i mitt liv pga det här...
Jag säger "än". För jag vet inte.

Så länge tänker jag på Aten.


I september åker jag och Anna dit på en lyxhelg. Kanske stannar vi för alltid. Kanske inte...


- Posted from Ellens iPhone

Mmm...

Jag har en återkommande dröm. Det är att jag bor i det här huset. Huset ligger i ett helt kvarter på Östermalm i Stockholm. Det här är från Artillerigatan. I mina drömmar bor jag med ingång från Strandvägen. Och imorse när jag promenerade så tänkte jag att: Fasiken vad trevligt. På grund av det här huset kan tänka mig att bo här. Det är så himla flådigt...


tills jag insåg att Östermalm är som vilken annan sur stadsdel som helst i Stockholm. Mousserande crap och en Volvo. Det gör ingen lycklig.


God morgon!

Djävulsbil.
- Posted from Ellens iPhone