fredag 2 januari 2009

Anekdot

Det är fredag. Då vankas det anekdot. Men den jag tänkt ut saknar bilder. Ellen och jag var på liten tur förra hösten (2007). Åkte till hotell Rogge i Sigtuna och spa:ade och mös. Bilderna är på andra datorn, om vi har tur. Så jag skall leta upp dem i morgon och återkomma med anekdoten en dag för sent. Ni får ursäkta, men det kommer att bli härliga badbilder. Nu är det På Spåret och jag skall tävla som vanligt. I kvällens laguppställning är jag säker på att kicka lite ass. Auf Wienerschnitzel.

Underklänning?

Jag är ute efter en underklänning. En benvit med spets nedertill och gärna upptill. Så går jag in på La Redoute och hittar det här när jag söker på underklänning. Jag är lite bekymrad bara - hur ska jag använda dessa som underklänning? Är dessutom Sloggi trosa 3+1 en underklänning? Någon som har ett förslag?

Optisk illusion. Eller om jag bara är trött...

Det här är i tisdags. Jag är på väg hem. Ner för trappen till tunnelbanan. Men när jag tittade på det här kortet i onsdags natt - då insåg jag att det lika gärna skulle kunna vara uppför... 

Idag när jag tittar på det - känns det inte lika solklart men i onsdags natt - fasiken vilken självklarhet.

Ser ni NÅGON annan på den här bilden?

Näe just det. Jag är typ den ENDA som jobbar. Ingen står vid bussen,ingen bil är på vägen, bussf*n tog 20 minuter på sig att komma (så okej då. Jag och Busschauffören var dom ENDA uppe), ingen reklamutdelare, gatu-städare eller ens en råtta. Tom råttorna är hemma. 

Fiasko...och ofräsigt!

God morgon!

Nyår.

Här har vi en klassisk ost-tartlette.
Här hälls det upp rödvin


Ja, det är ungefär dom bilderna jag lyckades fixa på nyår. Säger rätt mycket om standarden... Men nu är det jobbfredag...