onsdag 11 maj 2011

Brösten som florerade runt!

Tack ljuvliga, Sus! Jag firar. Jag och min "pingisbollsstora" grej.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Mat?

Barnet fick ta med sig en kompis hem från dagis idag. Kul! Det blir ju lite liv, men samtidigt så sköter de ju sig själva lite grann.
Noterade igår att kompisens pappa hade en davidsstjärna runt halsen så jag tänkte att det var bäst att fråga om det var något han inte åt. Ja, gris var ju det uppenbara svaret. Inget konstigt med det.
Bara det att: i min kyl finns just nu bara varmkorv, falukorv, blodpudding, bacon och parmaskinka. I frysen finns pasta carbonara... Motflyt!
Detta är dagens middag:Extremt jäkla fräsigt!!

För varenda unge

Idag är vi glada på Fräsigt. Det verkar vara smågodis i tutten och det är bra. Då blir vi glada och givmilda. Min kollega Olle har en insamling för UNICEF, i och med hans marathonsatsning. Stöd gärna den med en pyttig peng. Det har jag gjort!

http://www.unicef.se/egna-insamlingar/olle

Om inte det så stöd cancerforskningen, vare sig du har mustasch eller tuttar. Det gör jag också!

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Ge-en-gava/

Så det så, sa Anna

Det gick bra!

"Grejen" verkar ofarlig. Jag har gjort mammografi, ultraljud, undersökning och dom har tagit ut lite av innehållet och skickat på analys.
Men so far - so good.
Tack mamma, för att du följde med och höll handen. Tack! På riktigt - TACK!


Nu ska jag andas ut på en parkbänk innan jag tar tag i dagen.

Jag avslutar med glamouren med att hänga på privatsjukhus-cafeterior. Där får man eeeextraa:- I min lilla värld av små lätta moln// Ellen

Skit, piss och fan

...men ändå hoppfull. Ellen är hos farbror doktorn och jag kan inte tänka på annat. Sitter med ett mantra i huvudet och ler och låtsas lyssna på mina kollegor!


Jag har en kundpresentation nu på morgonen och kommer därför så klart inte åt servrarna! Inget stort, men lite småändringar som behöver göras. Och så det lilla att jag ju inte kan visa någon presentation förstås om jag inte kommer åt den...

Bajsnödig.

Håll tummarna nu!!! Mammografidags.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Exakt vem är Katten Linus?

Så jäkla risigt! Det ska ju föreställa Findus, men de fick väl inte göra så... Lägg ner då hävdar jag!
Sniff

Om det inte såg så dumt ut skulle jag tejpa fast den här i ansiktet!Men jag nöjer mig med att hålla i den och sniffa djupa drag, likt ett gatubarn i Ljubljana. Lite mer nyduschad bara... Och kanske något mindre rusig. Men väldigt tillfreds...

Unkis, bakis eller bara jag?

Min frukost består av en tallrik mjölk och flingor där mjölken gick ut i fredags. Och ett glas Cola Light.
Känns väldigt sunkigt. Men ändå som jag... Och jag är ju varken unkis eller bakis så det måste ju vara bara jag!
Gillar när det är lite struktur i mjölken. Not.
Men cola till frukost är väldigt jag. Lägg till en tablettask bara så börjar vi närma oss den perfekta frukosten!


Jag äter så gott som alltid flingor och mjölk till frukost, även på hotell så jag är skittråkig på frukostbuffé. Och jag äter alltid upp all mjölk först, sedan flingorna. Och fort ska det gå så inte flingorna blir soggiga... Idag blev jag tvungen att göra tvärt om. Inte angenämt. Äta upp alla flingor runt mjölken - Blä!Men jag är i alla fall inte så här kladdig om hakan!