lördag 29 augusti 2009

Jag - en gris?


Ont i kroppen. Ont i halsen. Febrig. Trött. Snorig. Grisigt?

Rapport lördag

Dagen har ägnats åt städ och allmänt fix. Har även klippt pappan och barnet med blandat resultat. Veckohandlingen är avklarad dessutom så nu är det barar att softa loss. Och lakana bytta i sängarna. Perfekt. Bebisens kläder inlagda i garderoben, men de tre år som gått märks - modegraden totalt sunkig. Men det är inget som inte lite shopping råder bot på kan jag lova. Polarn o Pyret har ju webbshop numer för att inte tala om alla andra otaliga webbshopar.
Har pratat runt lite med mammorna och det visar sig att de redan köpt vinterkläder. Det är ju inte ens september än! Men då får jag ju panik, som vill ha ett visst urval, så snart kommer samma att ske här. Barnet har fått prova fjolårets overall för att utröna om den passar. Han vägrade ta av sig den sedan vilket ju är bra när det är 20 grader varmt.
Nu ligger en hel oxfilé på grillen. Optimalt med tanke på att vi inte har gäster...
Ledigheten (ny sedan igår eftermiddag) har inte sjunkit in ännu och jag går och stressar över lite frågor på jobbet. Men de lär ju vara lösta till januari 2011, så jag borde koppla av!

Fortsätter min sjukdomsdag med


att tvätta, åka och handla och planera middagen. Jobba lite till och plocka saker överallt. Och min man har legat på sofflocket. Såklart. Vad annars? Eller vart annars?
Nu blir det dock Vicks Honey Fresh och ryggläge...
tills jag ska laga mat, plocka ur tvätten, leka med barn, hänga in tvätten och plocka. Lite mera.
A womans job is never done! Vilket egentligen betyder: Idiot-Ellen!

Sinnessjukt

Igår var vi på middag. Strålande middag. Imorse vaknar jag med jordens huvudvärk som jag tror är baksmälla. Men sen inser jag att jag har superont i halsen. Och sen nyser jag och då sätts förkylningen igång. VAD FAN. FAN. FAN.FAN. Så nu har jag suttit sen halv nio och jobbat (SINNESSJUKT ÄVEN DET) med snoret rinnande och nysningarna avlöser varandra. Nu ska jag ner och handla ingefära och pepparrot och två ton cola light. För det är jag värd.
Bannemig.

Jag vann stol-auktionen!

Visst är den fin? Jag är jätteglad. Promenadseger. Bra där Bukowskis. Bra där Ellen.