fredag 12 november 2010

Pissigt på riktigt

Jo, det var ju ett härligt drama igår också här hemma. När jag var på gymmet. Så så här i efterhand var det helt perfekt att vara och träna.
Barnet gick i sömnen och ställde sig och kissade ner hela sitt rum inkl bokhylla och grejer. Sedan fick han ett halvtimmeslångt vredesutbrott. Så pappan fick torka och hantera humör. Härligt! Allt var över när jag kom hem, hurra!


Så det så, sa Anna

Mmmm perfekt

Vad bra mina ugnsstekta rotsaker blev... Gott!Tack barn att era små nycker får mig att totalt glömma att vända på skiten. Nu står maken och skär bort svart!

Så det så, sa Anna

Lite dramatik ändå

Jag ljög ju lite när jag sa att det inte händer något här. I onsdags till exempel blev vi av med vår soptunna. Jag gick upp till vägen för att hämta den efter sophämtningen och då stod den inte där! Vem fan snor en soptunna? Vi har ju inte ens sådan där "snygg" murgröna på vår. Vi har en skola mitt emot så jag tänkte att det kanske var någon odåga som flyttat på den. In och hämta ficklampa och ut och leta. Lysa bakom buskar, på skolgårdar och runt ikring. Men icke! Inte en soptunna så långt ljuskäglan från fickisen nådde!
Fan. Hem och konsultera maken. Vilket endast resulterade i att jag åkte ut med fickisen igen. Han tror väl att jag är blind.
Framför allt trodde han att grannen tagit den. Men, tyckte jag, de skulle väl märka om de hade två? Alternativt så har ju någon stulit deras då, om de bara har en...
Men andra gången ut gick jag för att ringa på hos dem och såg då att de ju faktiskt hade vår. Det står Bergander på den. Så jag struntade i att ringa på och tog den och gick. Deras egen skymtade jag runt knuten. Sneaky bastards!

Så det så, sa Anna

Alltid något

Tant har varit på jobbet och pratat med chefen om hur det ska bli när jag kommer tillbaka efter årsskiftet(ska tydligen inte vara hemmafru för evigt). Och vilken budget jag kommer att ha. Verkar som om jag kan ha lite kul i alla fall. Såg till att förse mig med en ny telefon. Nu ska jag bara vänta på nytt simkort som tydligen ska vara mini-mini så är jag up and running ännu lite fräsigare!Så det så, sa Anna

Löneförmån- I min lilla värld av blommor//Ellen

Dagens Industri
Min kund har gjort en fantastisk satsning på sitt varumärke. Det har varit ett tungt arbete i både timmar, slit och möda för mig och för alla inblandade! Å det grövsta. Nu har dom tagit ytterligare ett steg och har 10 införanden i DI bokat. Idag kom nr 2...
Ett uppslag.
Jag har haft många annonser, genom åren, i DI, DN,SVD osv. Men.
Jag lär mig aldrig. Jag är lika bajsnödig varje gång. Tänk om jag blivit förblindad av all korrläsning och missat nåt. Bilden ser ut som skit eller loggan har hamnat fel.

Men det gick bra. Den här gången också...nu är det bara resten kvar. Gulp!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Moccamums.

Smaka på det ordet! Känns inte det jätteäckligt? Mockamums. Mockamumsmockamumsmockamums.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Kräkas!

Vilket osedvanligt jättejättebajsigt väder!


Inte vinter. Inte höst. Utan en ny årstid som jag döpt till bajs. Vinter, vår, sommar, höst och bajs. Det blir bra det.

Men för att pigga upp mig själv så har jag garvat åt denna hela morgonen:


Ha en fluffig fredag.

- I min lilla värld av blommor// Ellen