måndag 23 mars 2009

FUCK-turering

Det är en del av mitt arbete. Well let me tell you. Blä.

Vi har haft ett

utökat måndagsmöte. Tungt. Jättetungt. Behöver dricka vin. Trots att vi har massor att göra så ältas lågkonjan. 
Baka in lågkonjan i ett kinderegg. Ta fram kinderegget i sommar när vi zippar rosévin allihopa. Det är mitt förslag på skiten.

Tipi


Våra grannar hade fest i helgen. Dom slutar aldrig att förvåna mig. Nu vips, ett, tu, tre hade dom smällt upp en tipi med plats för 60 personer på tomten. Ja men visst ser man på. Samma grannar har även hela raddan av renar på taket vid jul. Fräsigt.

Mysig arbetsplatsMan kanske inte skall klaga så mycket på hur oflådigt man har det.
Här under presenningen står det en snubbe och jobbar. Observera dammet som ryker.

Här nedan tittar sagda snubbe fram för en bit luft.

Ropa inte hej...

Nej, precis. Det händer alltid något skit innan man är helt över ån.
Idag gick jag på centralen och tänkte att det var då som sjutton! Alla verkade verkligen ha ansträngt sig att vara fräscha. I normala fall brukar det lukta vitlök, curry, apa och blöt hund, i den ordningen. Men idag luktade det tvättstuga med tvätt- och sköljmedel. Mmmmmm. Men, jag har inte mer än hunnit tänka färdigt den tanken så passerar jag ett berg av bajs som någon stackare dessutom verkar ha trampat i. Världens jätteklutt mitt där inne på golvet i gången från t-banan till centralen. INTE OKEJ. Någon kan ha rastat sin hund där men av utseendet att döma var det snarare någon som rastat sig själv där. Tillåt mig småspy!

Matglad


Mathias Dahlgren. Denna praktpjäs. Ju fler Le Guide Rouge de Michelin-stjärnor desto mer rondör på honom. Undrar just om han äter stjärnorna som han erhålls hela tiden. Det blir ju en del stjärnor så att säga.
 
Dock är han söt. Som en människa man vill ha boendes hemma. Fluffigt.

Fullkomligt idiotiskt. FULLKOMLIGT!

Allvarligt talat. Det var ju vår igår? Somebody shoot me!