måndag 11 april 2011

By the way.

Ni vet väl att min vinsäsong* har börjat? Deluxe.


* Vinsäsong: Första april-sista oktober. Då får jag dricka vin vilken dag som helst. Utan att någon får säga nåt om det. Småblarig en måndag, ett glas vitt på onsdagen, en flaska champagne på torsdagen eller alla tre, samma kväll! Allt är okej under vinsäsong. Bara så att ni vet.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Multisport

Jag är ju inte på långa vägar lika galen som Ellen men har också varit ute och motionerat en smula. I mitt fall en löprunda på 47 minuter.
Höll på att få en hjärtinfarkt! Inte på skoj heller! Men inte för att det var jobbigt utan för att en padd-jävel stor som en hel jävla dvärgvädur, alltså kanin inte stackars sate född i april, hoppade ut precis framför ögonen på mig. Jag svär - så stor var den! Hoppade världsrekord rakt upp kan jag garantera!
Så lite multisport blev det ju även för mig kan man säga! Löpning med höjdhopp...

Så det så sa Anna

Sinnessjuk.

Dagens träning:
Promenad från jobbet-hem ca 2h och 10 minuter. Efter det fick jag längtan till gymmet. Cyklade 2 mil och sprang 6 km. Nu:


Stretch. Sen hem och sooooova.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Smart lösning

Det dras en rörledning från Bergudden till Älgö. Under vintern har man lagt ut den på isen, och nu plumsar den vackert i. Antar att det är för att rörläggarna ska få bada så lite som möjligt.
Hoppas det blev som de tänkt... Tänker mig att en sådan manöver behöver föregås av en del studier och beräkningar. Hade jag varit ansvarig för dylik manöver hade jag nog inte bara kört hela samlingen quadbikes i sjön utan också råkat lägga rören rakt över något gammalt vrak av historisk betydelse. Och förmodligen alldeles för lite rör. Men det går ju i alla fall att fixa i efterhand.

Gillar smarta lösningar!


Så det så sa Anna

Kämpa Ellen!
Idag promenerar jag hem från jobbet...typ hemma om två timmar.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Humor... Suck!

Kommer inte in på servern på jobbet! Frågar mig själv varför lite småhögt då det är ett irriterande moment, bland annat därför att alla de filer som jag tänkt jobba med ligger där. Får så klart glatt svaret från en kul kollega:
- Because you don't DESERVE it!

Ha, ha, ursäkta, ha, vad rolig du är...


Så det så sa Anna

Dagens lunch

Idag blev det lunch från det prestigefyllda etablissemanget London på Bryggargatan. Urk och pest. Men tiden tillät inte ytterligare utsvävningar. Och jag är inte den som nekar kunden sin fläsknoisette! Så här såg mina köttbullar ut på konferensbordet:


Bad dem att få slippa gräddsåsen men att döma av mosets konsistens så fick jag i mig den ändå.
Mår illa!

På g till jobbet för några avslutande timmar...

Så det så sa Anna

I mina lurar på jobbet just nu.

Jäääkligt bra ska ni veta...

Och i övrigt:

Och:


Ja. Jag känner mig nöjd. Jättenöjd. En vecka kvar. Sen är jag där. I kjol. Utan strumbyxor som hänger i gren.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Fräsigt på köpet

I lurarna har jag just nu Ace - How long, en fräsig låt från förr helt i min stil. Jag och Ellen har den i vår skivsamling i det stilfulla albumet Go with The flow(er). Och nu slår det mig att den är borta! Den fick följa med Volvon när den såldes till Norge. Tömde ju ur alla fodral och allt, men glömde tömma spelaren. Typiskt mig... Vilket jäkla kap! Borde ha tagit 10.000 extra för skrället bara för det! För det var en av Ellens bättre kompileringar. Bajs på riktigt. Andra gången jag låter en CD gå den vägen. Men förra gången var det en av två Dawson's creek skivor köpta på Carrefour i Frankrike där utbudet inte var helt optimalt, för att slippa lyssna på fransk radio i hundratals mil. Och den kan jag verkligen leva utan! Den åkte tillbaka till Statoil där den bilen hörde hemma...

Återigen, skärpning!


Så det så sa Anna

Skärpning

Jag måste lära mig att inte försätta mig i tidspressade situationer! För när jag gör det händer alltid något. Som detta:


(Jag är alltså inparkerad på dagis. Igen.) Jaha. Jaa, inte är de snabba! Don't blame them - det vore nog inte jag heller i det yrket. Så det är mig själv jag är arg på. Det säger sig självt att jag inte kan låta barnet sova till 07.55 om jag ska vara på dagis med dem 08.00...
Kommer nu att vara punktligt hos kund, men då jag ska hålla en workshop borde jag kanske kommit gnuttan tidigt. Imponerar stort som vanligt!

Nåväl, i morgon är en annan dag!

Så det så sa Anna

Fräsigt sällskap

Läste i gårdagens DN att Karl Lagerfeld endast dricker Cola Light. Jag är i gott sällskap med andra ord! För det gör jag med... Om man bortser från alla typer av vin och must... Men det kan ju inte räknas!


Så det så sa Anna