lördag 30 april 2011

Nya Puma Bodytrain...

Då ska vi se när jag blir tight som en fläta.Ridå. Tur att halva släkten jobbar på Puma så jag får tag på varorna.

- I min lilla värld av träningsknarkning // Ellen

Grillad kycklingfilé och grönsaksspett med...

grekisk sallad och...


getost och tryffelgeggamojja:


Och:Funkar va?

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Micropaus 2.

Tas av den här tjejen med nackspärr...


En annan sak vi inte pratat om, ni och jag, är vad FAAAAAAN som hänt med ajfånen sen den näst senaste uppdateringen. Jag ger er:
Brasved - då föreslår skiten Brad ed (vad fan är det?)


Eller:


Lammöra. Då vill jag tydligen skriva Lam öra???!!!
För att inte tala om när jag vill skriva puckelpist:


Who the fuck is Kelly?

Ridå.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Klockan är nästan 6

Och jag tar en micropaus. Ungarna bankar på rutorna utanför så det är verkligen superavkopplande! Men man tar det man får..,


Snart middag. Allt är förberett, köttet ska bara grillas men inte av mig denna gång...

PS 6 minuter blev det, yaaay!

Najs

Tömning på onsdag...Perfekt!!!

Hjälp!

Tants lunch...Sedan när äter jag en hel kontinent till lunch? Sedan idag tydligen. Eller, jag är ju inte klar än så förhoppningsvis får jag inte i mig allt! Vansinne!

Boo trädgårdOch by the way. Blir man någonsin för gammal för polarn och pyrets pantalones?


Till mitt försvar: Jag får ju iaf visa leg på systemet nästan varje gång. Bra.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Location:Västra Ekedalsvägen,Saltsjö-boo,Sverige

Komboträning idag

Idag tog jag en promenad på typ 3 km till gymmet. Körde lite styrka och balansboll och så där och sprang andra hållet på 5 km hem. Ganska skönt upplägg.
Bäst var att när jag på min löprunda var allra längst hemifrån så mötte jag några dagisföräldrar som vet mycket väl var jag bor. Men då hade jag ju sprungit max 1 km, eftersom jag började på gymmet, och inte de dryga 4 som det skulle varit om jag startat hemma så jag såg oförskämt pigg och fräsch ut med härlig spänst i steget. Väldigt nöjd med det. Det är jag och mrs Buckett eller vad hon heter i Keeping up appearances. Underbart.
De var i och för sig fräscha också, men de bor ju bara några hundra meter därifrån... Hon sprang i sina Gucci-brillor, vilket ju kan verka fräsigt, men ser lite löjligt ut. Utom när jag gör det förstås. Då är det läckert. Fast jag har ju sportbrikker så det blir inte så ofta. Idag hade jag inga alls och sprang därför och blundade med ena ögat. Extremt fräsigt.
Men det är en härlig dag ute! In i duschen och ut med ungarna! Eller ska jag ta ett dopp? Nä, jag är för kall nu...Milen, ja

På förra jobbet skulle alla springa midnattsloppet 2009 och tävla om två resor till NY. Själv var jag höggravid då och kände inte för att lufsa runt på söder mitt i natten 30 kg plus (ja, nu vet ju hur jag såg ut) så jag fick vackert avstå från min chans till resa.
Nåväl, då skulle ju alla beredas chans att ta sig runt, så Malin Ewerlöf kontrakterades och körde föreläsningar, träning i Hellas och gjorde upp två olika träningsprogram beroende på vilka mål och förutsättningar man hade.
Här är programmet för dem som endast ville ta sig runt:
Och här är för dem som redan springer men som vill under 50 minuter:Jag hamnar så klart mittemellan. Var är programmet "jag är värdelös men kan emellanåt lyfta arslet ur fåtöljen och vill framför allt korsa mållinjen före mina otränade kollegor"?

Hur som, eftersom vi tydligen var fler som skulle ut i spåret så tänkte jag ni kanske ville ha lite tips. Maken lär också gärna ur lite tekniktips tydligen, han som typ aldrig sprungit längre än 5 km...