onsdag 18 januari 2012

Ja, alltså..,

Det är det här

Och det här
Mer TV

Blev just uppringd av Gomorron Sverige som ville att jag skulle komma dit i morgon och debattera den här bussafarin som skall gå av stapeln på Solsidan.
Han tyckte dock inte att jag verkade upprörd nog. Och det hade han ju rätt i med tanke på att jag tycker det är askul att deltagarna inte inser ironin i hela upplägget: att någon tjänar pengar på att de ska åka buss runt och bua åt "rikemansgettot". Världsklass.
Funderar på att ställa fram ett drinkbord vid gatan...

Lite jag, lite Burberry och några shakers. Kan bli hur bra som helst!YES!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- I min lilla värld av blommor//Ellen

All reklam är inte bra reklam.

Undrar vilket kön det var på kreatörerna som kom på den här reklamen?


- I min lilla värld av blommor//Ellen

På väg.

Ända sen 06.06, när klockan ringde imorse, har jag varit på väg till jobbet. Nu är klockan 08.46 och jag är fortfarande på väg.
Hur mycket på väg kan man vara? Tydligen jättemycket iaf. Jag kommer lixom aldrig till jobbet. Och det är inte för att jag är lat och inte gör nåt utan snarare det att jag är lam och överaktiv i en och samma kropp.

Bara 3 timmar säng-jobb. Well done me.- I min lilla värld av blommor// Ellen

Rörelsefrihet

Nyss "klev" det på en gammal dam på bussen. Krävdes två man i bussen som drog i varsin arm och en kille utanför bussen som puttade på.
Jobbigt. Men bra ändå att hon inte lät sig begränsas av sin egen begränsade rörlighet. Alltid finns det väl någon som hjälper till, liksom. Det är ju inte alla som tänker så utan sitter bakom sin gardin och surar.
Ser inte fram emot den dagen då det krävs tre ynglingar för att baxa mig dit jag vill... Fast nu fick jag en bild av Slatko och Ratko i huvudet så kanske ändå...

Simpel matematik

1 Euro = 8,84 SEK cirka.
Trodde jag alltså. Visar sig enligt SvD att 1 SEK = 110 Euro.
Dags att resa lite tror jag!!