söndag 17 maj 2009

Modern flugfälla

Det har pysslats lite hemma. Eller det började med att jag skulle tejpa min gamla Alfons Åberg bok som efter ungefär 30 sekunder i barnets våld föll samman i sina beståndsdelar. När jag efter långt och länge tejpat klart så ville barnet tejpa. Jag läste tidningen och var inte så hemskt fokuserad. Så här blev det... Ypperligt fräsigt.

Pimpad permo?


Förresten, när jag var nere i Göteborg kofererade vi på en golfbana. Väldigt fin och såg rolig ut att spela (Hills), men det ösregnade ju så inspirationen uteblev. Dock såg jag denna manick som tillåter även den mest tilltufsade spelare att spela vidare. Magnifique!
Borta är de dagar då du tvingades styra din gamla vanliga permobil ute på fairway - nej, nu måste du ha en golfpimpad för det ändamålet. Fräsigt.

Bad!

Var på Gustavsbergsbadet igår och badade med barnet. Efter en trevande start blev det ändå succé. Men det var mamman som fick åka alla rutschbanor, utom den minsta, för barnet var (och är) en liten chicken!

Enkät.

Lite spretar det allt i enkäten men nu vet vi vad vi har att förhålla oss till och vilka alternativ ni tycker är bra/mindre bra. 
Tillsvidare blir det rosa med andra ord.

Söndag och jag lever. JAG LEVER!

Med tanke på hur jag har mått så känns det helt fantastiskt att jag lever. Det trodde jag inte... Nu har jag en hel vecka på mig, att hämta igen lite av-saknade krafter. Eller kanske längre. Vi får se. Just precis nu känns det underbart att ha bara lite feber och en jäkla massa halsont. Mycket märkligt.

God söndagmorgon!