onsdag 8 april 2009

Nice.

Jag har tagit osedvanligt mycket fräsiga kort idag. På chevrésalladen jag åt till lunch. På champagnen jag drack i samma veva. På lyxgaraget vi parkerade bilen i ("Plaza parking"). På havet. På gatan som vi strosat runt på. Men hur fasiken ska jag få över skiten till bloggen. Det återstår att se helt enkelt.
Återkommer.

I övrigt är allt skönt och lungt (bara 4 jobbsamtal varav jag har ignorerat alla och istället skickat sms att dom får ringa till jobbet).
Har köpt en duk till våra utemöbler. Det blir fint. Provence i Saltsjö-Boo. Ypperligt.
Det som tynger ner det hela är ju att vi nyligen haft en begravning i familjen. Sen fick vi ytterligare ett dödsfall i förra veckan och nu har vi ännu en person som är jättesjuk. När slutar det?

Bra tips!

Hörrni! Nu kom jag precis på vad jag brukar glömma varje år! Glöm inte att köpa godis till eventuella påskkärringar!
Bor ni i villa eller har många ungar i huset så missa inte detta. Det är så tråkigt att behöva ge pengar. Ett år hade vi inga småpengar utan fick ge 20-kronorssedlar. Gissa om det kom kärringar året efter!?
Stora påsar med små kexchoklad eller Plopp brukar vara bra.
De som gör det rätt kommer i morgon, men de som gör som mamma vill (inte jag) kommer på lördag så faran är liksom inte över även om ni lyckats hålla er borta i morgon.

Camping...

Berlusconi tycker tydligen att alla som förlorat hus och hem i jordbävningarna i Italien skall se tältlivet som "en campinghelg". Fantastiskt!
Problemet är ju bara det att camping suger även när den är frivillig så hur fan skall det inte kännas när man helt ofrivilligt måste bo i tältläger bland tusentals andra?
Han är en särdeles unik individ den där mannen...

Sist jag campade blev för övrigt mitt tält invaderat av ett bältdjur mitt i natten. Det var dramatik i den högre skolan vill jag lova. Ett tvåmannatält med två man i rymmer inte också ett bältdjur (armadillo). Aldrig har jag trasslat mig ur vare sig sovsäck eller tält så fort. Hon jag delade tält med sover alltid som en stock, så henne fick jag inte med mig ut. Men hon snarkar så fruktansvärt att bältdjuret till slut gav upp och kom ut. Resten av nätterna sov jag i bilen. Fast mest för att det regnade in i tältet och inte så mycket för djurlivet. Och en hel del för snarkningarna...

Idéer på roliga sommaraktiviteter?

Vissa åker till Frankrike, andra stannar hemma och slavar i sitt anletes svett. Men från och med i morgon har jag semester i en dryg vecka så riktigt så illa kanske det inte är. Och jag har inte haft riktigt samma helvetesvår heller så jag skall enbart hålla truten!
Eftersom fokus på det stora hela är på att vara ledig så funderar jag över vad som skall göras i sommar. Har ni några idéer? Gärna sådant man slipper flyga till, för jag kommer att vara stor som ett hus och inte så flygläglig. Kommentera in idéerna i så fall. Det kan vara vad som helst, dagsutflykter och längre resor är alla lika välkomna.
En kortare fjällvandring är redan inbokad, så inget mer sådant helst.