onsdag 6 oktober 2010

Dålig reklam!

Jag har jobbat med reklam sen 1993. Jag tror mig ha någorlunda koll på vad som är bra reklam, där budskapet går fram och dålig reklam. Tyvärr finns det jäääättemycket dålig reklam. Antingen taskig retusch, taskig korrläsning, för liten budget, missriktad målgrupp, ful design eller liknande.

Halebop är ert ypperligt bevis på detta.
Pengarna räckte till ett halvdassigt rim.


Knappt. Och ett foto, från någon på reklambyråns telefon med 2.0-megapixelkamera.
Kunden borde vara jättenöjd med sina investeringar. Jätte!!!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Jag gjorde det!!!

Jag brände av 2 mil på löpbandet idag!

Men nu är det klart och jag är slut som artist!


Nästan halvvägs...

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Nej men oj då!

Och jag som brukar låta barnet åka på den här rutschbanan... Får nog ta ett allvarligt snack med pappan!Så det så, sa Anna

...och här är jag!

Ja. Ullig och trött idag. Ikväll ska jag försöka dra två mil på löpbandet. Jag är sinnessjukt taggad men ändå svintrött. Vi får se. Jag MÅSTE inte klara det. Tror jag...

Snyggt?

Bebisen har fått födelsedagspaket från Amerikatt. Gulligt av dem så klart. Verkligen snällt och jag uppskattar omtanken. En söt tröja med en apa (hurra!). Men sedan detta:Och även dessa:Eh. När jag blir white trash så lovar jag att säga till!

För övrigt, oavsett ålder, endast soldater och/eller möjligen jägare får ha kammo. Att det då och då är mode är för mig helt ofattbart och helt absurt! Folk dör i kammo och så ska man ha det på Stureplan! Osmakligt! Råkade skriva stuteplan först - passar ju ganska bra för övrigt. En massa backslickade stutar som travar runt under svampen!

Så det så, sa Anna