fredag 6 februari 2009

Slagen hjälte.

Igår. Glamour. Idag. Cola light. Lika mycket av varje faktiskt. För att kompensera upp. 100 liter champagne kräver 100 liter cola light i åtgärd. Minst. Sanna mina ord. På måndag är en ny vecka. Jag går hårt ut då igen. Bubbelmåndagen invigs. Och ni förstår ju alla vad det innebär. 

Trevlig kväll. Om jag inte avlider inom några timmar så kanske jag hör av mig ikväll. Troligen inte.

Fräsig fredagssyssla


Alla andra skall säkert kolla på Let's Dance och grejer ikväll. Vad skall jag göra? Jag skall läsa serier. Det blir en bra sysselsättning för en ensam tant på inte mindre än 36.
Men, Egmont, skärpning. Jag såg detta nummer i affären redan i måndags och jag fick det inte i brevlådan förrän tisdag-onsdag eller så. Dåligt.

Absolut precis slut


Jag är 35 och gammal. Jäkligt gammal. Har partajat två dagar den här veckan och druckit typ 100 liter champagne. Minst. Och då är detta en underdrift. Men en bedrift. Kolla så jag ser ut. Fastän jag försöker så har jag en uppsyn som är helt till intet sägande och som skriker: GE MIG EN SÄNG OCH VÄCK MIG NÄSTA TORSDAG. Ugly. 

p.s. Notera hur jag matchar ränderna på soffan. Jäkligt fräsigt ska ni veta.

Till V-berg!

Du har blivit galen...du kanske får en bajskorv eller två för dina inlägg. Du dissar mig nämligen och på så vis vinner man inga lyxprylar från oss...

Fast det är kul när du läser.
Galning!

Hur fan blev det så här?

Förra fredagen blev det inte någon anekdot pga sjukdom och kickoff och allmän ynklighet. Men idag har jag inget att skylla på. So here it goes:

Vi har semestrat tillsammans på västkusten ju. Det har jag berättat om tidigare. Vädret var tämligen dåligt så det var lite svårt att hitta på kul grejer. Men en dag kom Ellen och jag på den eminenta idén att vi kunde ju faktiskt göra lite räk- och vintjolahejs ute på klipporna i alla fall för att försöka hålla humöret uppe. Så vi åkte på Konsum och köpte upp alla räkor det gick att få tag på. Fixade lite fint med servetter och glas och vin och så. Några smarriga röror och allt som behövs. Och det blev faktiskt en trevlig kväll. Bara det att nu när vi pratar om det så är det tydligen killarnas idé och de som har fixat allt mys. Som om!

Samma resa, lite senare. På grund av det dåliga vädret så var vi på lite dåligt humör allihopa. Men som vanligt försökte vi tjejer att hitta på kul utflykter för att se till att alla var nöjda och glada. Vi åkte till Orust och hittade en minigolfbana som vi spelade på. Men det var ju trist så klart tyckte killarna som bara ville spela vanlig golf. Okej, så vi åkte till en vanlig golfbana. Väl där så ställer sig killarna på rangen och börjar öva. Ellen och jag går in till repan och bokar en tid för att spela (som killarna har tjatat om hela semestern). När vi kommer ut igen blir de sura för att vi bokat tid. De ville ju bara öva. Då sätter jag mig på en bänk vid rangen och gråter och sedan åker vi därifrån - ingen får öva och ingen får spela. Lars Norén i kubik. Härligt med semester. Så är det när man försöker göra som killarna vill. Så numer gör vi bara som vi vill. De är ju sura vad vi än gör i alla fall så det är ju bättre att vi två är glada och de är sura än att alla fyra är sura. Works for me.

Märkligast av allt är att det var vår första semester ihop och att det faktiskt har blivit många fler efter det. Helt sjukt. Killarna borde inte få följa med.

En annan utflykt på den resan gick till Nordens Ark. Där hängde det estniska sommarbarn i träden i en inhägnad. Och en annan hade en tax sponsrat. Eminent anordning det där. Det var nog vår mest lyckade utflykt. Killarna kände sig väl hemma bland apor och djurskit kan jag tro.

Jag var ganska packad när jag träffade min man för första gången, och verkar inte ha nyktrat till förrän efter bröllopet, märks det?

Glamourig blog.

Vi är i fas att dela ut det fina priset... hela fredagen har ni på er att kommentera fina saker (glöm inte att ihållighet är en bra sak). I helgen smäller det.

KRAM 

Totalt hunkfritt

Det blev ingen fortsättning på golfresan i natt. Dang! Jag vet att jag tänkte det när jag vaknade men för mitt liv kan jag inte komma på vad det var jag drömde istället. Totally uninteresting i alla fall. Sorry. Återkommer nästa gång Ellen och jag stöter på några hunks.

Ull ute, ull inne, ull i hjärta, ull i sinne.

Igår så drack jag champagne med mina kära förra kollegor. Extremt trevligt. Så idag är det ulligt. Ulligt och darrigt.
Nedan följer en bildkavalkad (ja, bilderna suger TACK FÖR DET TELE(S)NOR) på några av tjejerna som var med. 
T-bar. Ni är hjältar. Tack. Tjejer. Fantastiskt. Mera sånt här. Man mår bra med er.

God morgon.

Nilla och Jenny


Jenny, Linda, Line

Diger samling glas. Bra jobbat.