måndag 1 mars 2010

Slår på stora trumman...

Mest pengar av alla. AV ALLA! HÖR NI DET. VI KÖPER VAD VI VILL FÖR VI HAR MEST. MEST MEST MEST. Klicka här för storhetsvansinnet.

Jag citerar mr Appelqvist för er som inte orkar läsa allt:
" Vi är en av nordens största reklamköpare inom mode och vi väljer precis den modell vi vill. Så det har inte att göra med att vi inte skulle ha råd..."

Affärsidé

Jag vet! Jag tar ett flashigt namn. Hittar en bra stickbeskrivning på typ, låt oss säga, en väst. Stoppar ner den i en påse med stickor och garn. Och sen tar jag ca 1100 spänn för det*. Minimum input - maximum output.* Jo visst. Det är sant. Bränna pengar? Well check it out here.

Men NÄR då?

Hade styrelsemöte idag. Men det var jag tydligen ensam om: de övriga styrelsemedlemmarna hade visst möte FÖRRA måndagen. Jaha... Så jäkla nöjd! Anna virrpanna.
Men då åkte jag och handlade istället och det funkade ju oxå bra! Så nu sitter jag här och dricker bärs och äter nyinköpt glass.
Nästa gång skall jag gå på möte samtidigt som de andra. Man får mer sagt då!Vad krävs för att bli stylist?

Räcker det med att tycka om kläder, pluggar man 120 poäng kläder och fluff eller är det slumpen?

Ett skepp kommer lastat med...

en barnportion lasagne* **. Nu ska vi se om jag får i mig lite föda...*Ja. Jag gör det barnförbjudna. Äter i sängen...
** Tack min man för middagen. Uppskattar att du lagar riktig mat när jag är sjuk.

Jobbkontakt

Idag svidade jag upp i kavaj för första gången på en evighet. Hade utvecklingssamtal på jobbet. Kändes hett och aktuellt när jag ska vara hemma till och med julen i år. Chefen pratade en timme och jag i tio minuter cirka. Kanske var hon som ville utveckla sig?Jag kvävs!

Idag var Kerstin här och städade igen. Idag stank hon så att det inte gick att vara på samma våning.
Ska det vara så?
Hon hade med sig en praktikant och jag kan tänka mig hur hon mådde. Särskilt i bilen när hon skjutsade hem Kerstin. Fy donk!


Tvätta händerna

Vi har varit förskonade från vinterkräksjuka i vår familj. Än så länge skall tilläggas. Men jag har fått min beskärda del av "mys" ändå; barnet har varit så till den milda grad hård i magen att tant har blivit tvungen att ingripa. Pillipillipill... Det är en fröjd att vara mor ibland.Iphone - inte alltid som jag önskar

Just nu bråkas det...

March-edition of Esquire


Ligger och slöbläddrar i nya numret av Esquire. Leo har aldrig sett så bra ut tror jag.

We are the world 2010


Klicka här! Har ni gett pengar till Haiti?

39,4

I natt har jag flutit runt i sängen av allt svett och i morse när jag vaknade kände jag mig så mycket bättre. Så jag tog tempen. 39.4. TRETTIONIOKOMMAFYRA. Alltså måste jag haft en bra bit över 40 grader i natt. Nu är sängen nybäddad och jag ska sova igen och skicka min man på cola light-inköp. Å det grövsta.