tisdag 5 januari 2010

App till iPhone - ny rekommendation.


Har ni Iphone? Ladda genast ner Supermarket mania. Succé.

Taisty...

eller inte. Har han två navlar? Jag var tvungen att köpa tidningen fastän jag höll på att kräkas. Vem i hela friden kan vilja hångla med honom? Usch, Tiger. USCH.


William Witsman - Mycket mycket välkommen till oss.

Alla som kommer hit ska ha en egen välkommen. Såklart!

Väck läskiga gran, väck.

Tadaaaa!


Ser ni? Serniserniserni? Granen är väck. Bortsläpad, utkastad och utarmad. Jag är så nöjd. Gran är fasiken bara av ondo. Det luktar gott. Javisst. Den bidrar till julkänslan. Absolut. Men barren. BARREEEEN! Usch!...här är dess öde och nu är det våååååååår vad mig anbelangar. Mmm.

Halvvägs genom dag 2

Åkte ett varv i spåret vid 8.30. Det var skönt, men kallt! Stapeln visade endast 18 grader. Upptäckte senare i pulkanacken att det gör lite ont i låten om jag försöker veckla ihop mig på en snowracer, så gårdagens vända gav i alla fall något.
Skidskolan avklarad utmärkt utan vår närvaro trots att barnet är på ett uselt humör. Nu vill han åka knapplift men har inte riktigt klart för sig att det innefattar skidor samt att man åker ner också om man tar sig upp. Men det lär han ju bli varse!
Pappan verkar dock skeptisk till att göra denna aktivitet eftersom han är trött. Men jag har skickat honom att ställa in bindningen efter pjäxan i alla fall så får vi se.
En liten nackdel med att skuffa in familjen på 45 kvadrat när den är van vid 200 är att barnet är överallt hela tiden. Klättrar på precis alla möbler. Jag skickar ut honom att springa i korridoren emellanåt. Det finns ett lekrum men pappan är för lat för att hänga där med honom när jag lagar mat. Men det skall det nog bli ändring på!
Hopp! Hopp! Hopp!
Nu skickar jag ut dem i backen och skall själv göra ett långkok!Gyllne morgon, gyllne morgon!

Alltsedan nyårsnatten har bebisen haft en otroligt behändigt toalettmönster. Det bajsas bara på natten. Som sagt. Otroligt behändigt.
I natt sov han oroligt mellan 22 och 23 så då var jag vaken. Sedan fick han mat kl 01, men somnade om utan problem.
Kl 03 går barnet upp och kissar. Alla somnar om. Kl 04.20 kommer barnet in till vår säng. Alla somnar om. Kl 04.59 vaknar bebis och vill ha mat och passar på att bajsa. Vi är väl klara och omsomnade vid 05.45 skulle jag bedöma. Jag har då lagt mig i barnets säng. Kl 06 vaknar jag av att pappan står och svär - barnets blöja har läckt och det är kiss i hela vår säng. Eller läckt och läckt, när jag plockat upp den från golvet så vet jag att den inte varit full utan pappan har missat att kolla att snoppen låg nedåt. Lätt hänt kanske men sådant missar inte en mamma.
Nå i alla fall, det svärs och svärs och jag inser att det sker för att jag skall vakna och komma upp och hjälpa till. Så det är bara att gå upp. När allt väl är fixat så är barnet piggt och vill inte somna om utan väcker istället bebisen. Så nu är vi alla vakna och uppe vid frukostbordet. Härligt med semester!
God morgon!