söndag 17 april 2011

Det bidde en liten runda ändå...

Började med ett kraftigt bakslag: solen står lågt, rakt bakifrån... Det resulterar i att jag ser lång och smal ut uppe och nere, men på mitten sitter ett stort jäkla bauta-arsle! Suck.., då ville jag vända om.
Men så blev det lite bättre; Rösunda var i skugga!
Första halvan var benen rejält tunga men det kändes stabilt ändå. Sedan blev det lättare, när det blev backigt konstigt nog...
Fick sällskap av en annan löpare som limmade fast sig fem meter bakom.., sjukt irriterande. Så jag gjorde en Hellner och lade på en rejäl rem i en lång, brant uppförsbacke. In your face, lady! Sedan var hon borta och jag fick upp farten och rejsade in i mål...

Det börjar väl ta sig lite känns det. Jag börjar till och med komma ihåg att spotta bakåt och inte åt sidan, så jag slipper få resterna i nyllet! :)


Så det så sa Anna

Fortsätter softa

Passande till matlagningen...
Sköna toner av Dinah...

Så det så sa Anna

So soft...

Idag har jag haft en så soft dag!

Maken drog ut och cyklade så jag fann mig strandad utan bil hemmavid. Men jag packade ihop en påse frukt och blöjor och tog en filt och gick med barnen till Erstaviksbadet!
Där grävdes det i sanden och gjordes kanaler för smältvatten. Det gicks på äventyr och jagades huggormar och humlor... Vi funderade lite på vilka konstiga ungar en humla och en huggorm skulle få tillsammans.., flygande huggormar som bränns. Ganska läbbigt!
På väg hem somnade bebisen och vi stannade vid parken så barnet fick leka av sig. Jag satt på en bänk och lapade sol så länge. Underbart!
Till lunch flyttade jag balkongmöblerna till altanen så vi kunde sitta i solen och äta. Dags att bära ut de andra från garaget kanske!
Köttbullar och makaroner har väl sällan smakat så gott.
När bebisen vaknat och ätit sina 16 köttbullar (!) gick vi upp till skolan och lekte.
Barnet och jag har varit på simskolan och det var ungefär 70 grader varmt!Halvligger, eller helligger nog, i en däckstol...

På väg hem från badet bjuckade jag barnet på en glass i solen och vi hade så härligt!

Nu är jag tillbaka på badet för jag glömde så klart badbrallorna! Men inte tillräckligt aber gör att göra en repa i min dag!Hur kvällen blir återstår att se. Skulle vilja träna, men är sjukt hungrig så det får bli senare...

Så det så sa Anna

Det saknas nåt på bordet.

Vin va?


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Dagen efter dagen före.

Igår hade vi Storas gudfar med fru och barn här. En helt fantastiskt mysig kväll.Vid 0100 typ - la jag mig och vid 0600 hördes det första jollret...Mmm. Fast jag gillar ändå joller. Gulligt på nåt vis. Även i ottan. Faktiskt.

Snart ska jag nog försöka bege mig ut på någon slags mil. Om jag bara kan få bort törsten som på något mysko vis uppkommit.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Jäkligt obehagligt

Showtajm på Barnkanalen. Me don't like...En massa hakor med ögon...
Mår på riktigt illa när jag ser dem...

Så det så sa Anna