måndag 23 juli 2012

Fördel? Nackdel?

Om jag med flit har gjort upp hyresavtalet på bilen så att bara maken får köra, och vi sedan beställer in en flaska vin till lunch, är det till min för- eller nackdel att jag måste peta i mig 2/3 av flaskan helt själv?
Lämna går ju inte! Den kostar ju säkert 110 spänn!Jag tänker fördel. Men jag ser ju lite suddigt just nu så det kan ju se annorlunda ut från er horisont...

Het sol + kallt vin + sval bris = lunchmumsig Anna

Hoppsan!

Jag måste lära mig att tänka på vad jag säger.
Båda barnen var jättekissnödiga så vi stod och köade vid damtoan i receptionen, men det tog en evig tid. Tre toaletter upptagna och efter fem minuter ingen som kom ut. Även fast vi hörde hur det torkades och donades.

"Vad fan! De kan ju inte bajsa hela förmiddagen!" sa jag uppgivet och föste barnen mot spiraltrappan till toaletterna en trappa upp.
"Vaddå, mamma?"
"Ja, men kärringar tar sån förbannad tid på sig att skita!" muttrar jag surt men fullt hörbart för hela lobbyn. Det står jag dock för. Har aldrig fattat vad tjejer gör så himla länge inne på toa. Jag gör det jag ska. Varken mer eller mindre, så jag slipper den där äckliga miljön så snabbt som möjligt. Men de flesta kvinnor ska typ "boa" först, sedan hitta rätt stämning och sedan möjligen kan de fjöla en centiliter. Därpå ska det väl filas naglar, petas näsa, läsas mess, skvallertidningar, ja inte vet jag. Men inte är man redo då!
Nej, det som så klart inte blev så bra är att båda barnen nu ränner runt och skriker "Kärringar bajsar hela jävla förmiddagen!"
Hur sant det än är vill jag ju inte att det skall komma ur mina barns små änglalika (not!) munnar!!Det flyter på

Dagarna går här på ön.
Igår åt vi lunch i Cala D'Ors marina.Det var okej. Mest tack vare miljön.Det fanns ett gäng trevliga båtar att glo på och vi matade fiskar med Mariekex. De gillade det.

Stigbjörn vill spela Nintendo vid poolen, men det är för ljust, så jag får testa mina kojbyggarskills. Går sådär som ni ser.I morse tog jag faktiskt en liten löprunda för att inte förslappas helt på den här resan. Det var varmt men skönt och jag eftersvettades på frukosten så det sprutade över flingorna! Njae, inte riktigt så illa kanske. Men nästan.Nu är det poolbad som gäller så får vi se sedan vad dagen bjuder!