måndag 17 maj 2010

Andnöd.

För hur kan det här inte ta andan ur en?


- Posted from Ellens iPhone

Om att springa...

Springa 4 km..Vätskepaus.Springa 4 hem...


Optimalt!

- Posted from Ellens iPhone

Ingen dålig dag

Idag var dagis stängt. Oftast brukar jag numer bara tycka att det är jobbigt då barnet liksom inte hajat än att det är annorlunda med syskon. Men idag tog jag med morfar, morfars sambo, sambons två barn och två barnbarn till Skansen. Vi hade en härlig dag i solen alla nio. Alla skötte sig exemplariskt.
Vid tvåtiden, eller strax innan Norge-festligheterna startade så gick vi därifrån. Såg dock allt folk som kom. Hur många som helst! En aldrig sinande Ström, var kommer de ifrån?
Nå i alla fall vi hade det bra och bättre väder kunde väl knappast norrmännen begära heller.
Avslutade eftermiddagen på Breeze på Strandvägskajen. Helt ok i solen det med!
Living large!
Total glamour. 2 dagar gammal fralla, youghurt och Cola light.


- Posted from Ellens iPhone

15.40.

Jag letar modeller till en fotografering. Det är inte det lättaste...

Rörigt idag.

Lilla som är halvsjuka, Stora som ska skolas in på skolan (jo, tydligen i maj och inte i augusti). Mmm... måste jobba nu. Hörs sen.

Redovisning, sent men ändå...


Enkäten. Tyvärr hade vi bara 29 svaranden denna gång. Vi har många fler läsare vet vi ju men intressant att se vart ni håller hus. Lite på ett ungefär iaf.

Tänk att vara Johanna

Jag tycker lite synd om den här killen, eller möjligen tjejen - det är lite svårt att tyda signaturen tycker jag. Personen har lagt följande lapp i vår brevlåda. Budskapet är ju lite rörande och då är det ju osis att Johanna inte bor här och att jag inte heller har en aning om var hon faktiskt bor... Hon hade nog gärna velat ha lappen. Och han eller hon som skrev den ville nog det också.
Vore man Johanna så skulle man alltså ha en beundrare, men inte nog med det, man skulle också ha en kille och vara på väg på smekmånad i "damark". Undrar just hur gammal Johanna är?
Själv har jag Ellen och är på väg på smekmånad till Aten - det är inte dumt det heller, om nu Aten finns kvar i höst!