onsdag 2 juni 2010

Tjejmiddag

Är tydligen en sådan kväll i kväll för jag har också varit på tjejmiddag. Med gamla mammagruppen. Very nice, de är alla superroliga tjejer och nu måste vi visst spela tennis. Inte bara barnen utan mammorna oxå.
Nåväl, vi var på Stazione och käkade. Samma meny som för två år sedan. Vi var 7 pers och typ de enda där men servitrisen, läs tanten, fixade ändå inte att hålla koll på beställningarna. Begär inte skitmycket men om bara en vid bordet beställer te (inte jag) och de har en längre diskussion om vilket te som skall väljas så tycker jag att hon skall ha koll på vem av de 7 på hela restaurangen det var som ville ha te. Men det är jag det. Fan vad jag gnäller...
Var i alla fall ypperligt trevligt. Jag och K cyklade dit och hem så jag känner mig lite hurtig.
Maken är i London så pappa med sambo var barnvakt och mina monster var änglar, hurra! I natt kommer jag att sova gott nytankad på skvaller som jag är!

Tjejmiddag...
- Posted from Ellens iPhone

Alltså. Allvarligt.

HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sätt på ljudet. För guds skull. Jag har sett den två hundra gånger nu. Fortfarande kul.

Uppdatering; Fortfarande kul. Orkar inte. Skrattar så mycket och nu har jag inget smink kvar.

Högt och lågt i min privatmail.


Mmm...

Fast

Har fastnat fullständigt i Angry birds, en spelapp till iPhone. Jag som aldrig spelar annars. Man skjuter fåglar på gröna grisar och det är oerhört stimulerande.Stealth-mom

Näe, Helena, du kan vara lugn, jag har inte gått ända från Saltis till Forum. Även om maken och jag försökte för ett gång år sedan. Men vi gav upp efter 2 timmar i skogen.
Näe, jag gick från dagis som fortfarande är i Duvnäs där vi bodde förut.
Brukar göra så att jag tar en prommis efter att jag lämnat. Då får bilen stå kvar vid dagis så länge och när jag kommer tillbaka så är barnen inne och äter lunch.
Dock inte igår. Då hade vi ju själva ätit lunch i Forum så vi var väl inte vid bilen förrän vid 12.30 ca. Då var barnen ute igen, på framsidan och just mitt barn leker ungefär 5 meter från bilen med bara en gräsmatta mellan. Eftersom jag inte vill ha onödigt strul inser jag att det är bäst om han inte ser mig. Står och väntar och funderar lite bakom en buske en stund. Barnet visar inga tecken på att vilja flytta sin lek. Det kommer förbi en okänd tant som jag börjar prata med och hon får stå kvar och prata med bebisen i vagnen medan jag ålar/kryper/rusar till bilen och ålar in som ett kvicksilver. Sedan backar jag ut och kör bilen bakom ett hus utan att titta upp över ratten. Fullständigt Galet. Där bakom huset väntar tant och bebis och jag kan lasta in bebisar, vagnar och annan bråte i lugn och ro. Drar i väg med huvudet i passargerarsätet ännu en gång.
Extremt fräsigt. Kanske skulle bli hemlig agent?HJÄLP, MINA ÖÖÖGON

Hade tid hos doktorn idag för att kolla lite födelsenärken. Bestämde mig för att promenera i det härliga vädret; det tar en halvtimme dit och är en ganska vacker promenad utmed sjön i Saltis.
På vägen hem gick jag i godan ro och var nöjd över att jag inte skulle dö i akut hudcancer just nu. Och så plötsligt störs både frid och utsikt av en naken karl. Spritt språngande hoppar han omkring på en båt, stället sig i aktern och sträcker på sig både länge och väl innan han hoppar i vattnet. Men vad fan! Antingen kan du väl kolla att ingen kommer eller så gå till herrbadet på andra sidan viken där alla karlar är nakna och jag slipper se eländet på nära håll!
Eller varför inte ha badbrallor? Eller kalsonger.
Har nu en läskig bild fastbränd på näthinnan som jag inte blir av med. Kanske att mina ögon ramlar ur sina hålor?Här är båten som karlen badade från. Jag kom dock från andra hållet. Bilden är tagen för något annat inlägg jag tänkt göra tidigare i vår men som kom av sig...

Note to self.
Stå inte bakom en van i en bilkö i en uppförsbacke som har lösa plankor hasandes runt och öppen bakdörr. Mmmmmm


- Posted from Ellens iPhone

Holiday!
I Ellens fula men fluffiga bil diggas det Madonnas Holiday och njuts av vädret och det faktum att livet är bra allt som oftast!

God morgon!!!


- Posted from Ellend iPhone