onsdag 22 september 2010

Lill-lördag.

Festligt!


- A bientôt// Ellen

Fynd

Har ju harvat uppe på vinden en del i och med takläckaget (som nu visat sig vara en enkel och billig grej att fixa så mitt nya kök är ohotat) och sista svängen upp hittade jag den här:
Tänkte damma av den och hiva upp den någonstans sim ett retro-chict inslag i mitt eklektiska hem.

Så det så, sa Anna

Personbilder

Nu får det vara ett slut på detta otyg! Personbilder över allt på de mest ointressanta individer dessutom!
Jag skiter i hur plåtslagaren ser ut. Faktiskt. Han ska bara banka i plåt!
Jag skiter även i hur såväl chefredaktör som övriga medarbetare på Allt om mat ser ut. Jag vill laga god mat, hur den som eventuellt lyckats plita ned receptet ser ut är inte så intressant! Här står chefredaktören med på fakturan. Varför då? Jag betalar inte mer gärna för att hon ser både skitnödig och vindtyrig ut.Man motiverar säkert det hela med att det blir en personlig touch men i mina ögon är det en illa dold narcissism och som jag envist hävdar på jobbet: det som är vackert för dig är inte nödvändigtvis det för mig. Kanske inte vill göra recept av fula människor? Då kanske maten smakar illa?
Allt om mat har dessutom haft den dåliga smaken att göra hemma-hos reportage hos sina egna anställda. Totalt ointressant! Men det är en helt annan story.
Näe! Lite relevans tack! Bort med personbilder som inte är annat än utfyllnad!


Så det så, sa Anna

Får får får?

Nej, som bekant får de ju lamm! Funderar därför om jag nu är ett får eftersom jag fått ett lamm. 16,2 kilo Velamsundslamm. Näruppfött och smaskigt. Lite panik igår dock när jag öppnade lådan och skulle lista ut delarna. Glad att huvudet och sådana "delikatesser" inte var med.
Undrar just vad det hette under sin korta levnad?


Nu vet ni vad ni blir bjudna på om ni kommer hit på middag!

Så det så, sa Anna

Dålig kombo?

Lunch bestående av pasta pomodore och vit skjorta framför skrivbordet. Vad är oddsen att jag går härifrån jobbet idag utan fläckar?- A bientôt// Ellen

Hermésfest!
- A bientôt// Ellen

Hej onsdag!
Då kör vi igång den här underbara dagen.

God morgon!


- A bientôt// Ellen