fredag 26 mars 2010

Oense

Pappan har slagit upp ett par glas vin. Doftar gott, gott, gott säger han. Bäst in fact. Jag säger att det smakar gott men det luktar fanimig svettig dase.
Mogen Bourgogne för honom. Svettig dase för mig.

Jag ska sluta tjata om Nice...

jag ska. Jag lovar.

Eller det ska jag inte alls det...SOOOOL*


Vad faaaaan. En dag med moln - onsdag. När åker jag ner? Tja, på onsdag...

Dagens outfit

Jag måste bara visa. Jag blir ofta trött på mig själv och brukar då ta foto av eländet och skicka till min vän Jenny och visa upp dagens outfit. Jag vill minnas att det varit; Kikki Danielsson, en transa och Eminem. En morgon såg jag ut som en äkta Hillbilly och jag har kört en sliten Kristin Kaspersen. Men imorse satte jag den.
TADAAAAAA:

Dont mind the pappersinsamling, the unclean floor, the gigant kycklingklubbor till ben (jag är vad jag äter ju), the fact that I look förvånad eller den onaturligt vinklade handen.

Ser ni? Anna Skipper. Det ni.

Mitt i mellan. Lagom. Medium.

Det är inte jag. Ever.
Ska jag göra något så är det alltid full kareta eller inget. Ska jag handla mat så slutar det oftast med 2000 spänn. Eller 2 spänn.
Idag handlade jag godis på världens fluffigaste godisaffär. Ligger i Nacka och är sagolik. 6,90:- hg tog dom.


140 spänn kostade min påse. 140,50 för att vara exakt. Ja visst. Rimligt och så typiskt jag.

Familjen Trygg kommer på middag imorgon.
Nu vet ni vad ni får till middag, mina vänner...

Nöjd?

Idag är Harald Treutiger på bild i DN, vid fredagskrysset. Han ligger lite käckt på sidan på en strand. Barnet är helt övertygad om att det är pappa Alm. Går inte att få honom på andra tankar. Hur känns det, Ellen? Gift med Harald...

Fredagsmys

+ 8 i skuggan. Inte tropisk värme, men bättre än på länge. I solen är det härligt. Vi tog en prommis till närmaste fik och barnet fick saft och bulle, mamman fick en Cola light - ingen bulle. Och en lugn stund. Bebisen var nöjd i stolen och barnet kollade på alla lastbilar som for förbi i rondellen en bit bort. Typiskt bra utflykt.
Nu är vi åter hemma och jag funderar på att sätta mig i solen mot väggen och mysa. Ett glas vin? Tja, kanske det!

Realistisk

I natt vaknade bebisen till en gång kl 1 cirka och somnade om på en gång jag kutat upp och pillat in nappen. Pappan vaknade nog inte ens. Sedan vaknade han igen 05.30 och låg och jollrade i sin säng till 05.55 då pappan fick gå upp och hämta honom. Då säger pappan argt till mig:
- Vilken jävla skitnatt!
???? Va? Klockan 6 går ju mängder av människor upp och börjar dagen. Det kan man faktiskt inte klaga på. Jo, men min man han kan han. Konstiga förväntningar han verkar ha...

Arg! Arg! Arg!

Tant arg! Jättejättejättearg!Tant påstår att pappor inte ska vara hemma med sina barn för att dom inte har den "inbyggda känslan" och att olycksfallen ökar markant när papporna är hemma med sina barn. Papporna ska, jag citerar: "vara ute och jaga bisonoxe".

Det gör mig glad när jag tittar på min man just nu och inser att han inte bara är totalt värdelös som pappa, han ska ut och jaga bison oxå. I kostym.

Någon som vet vart man jagar det i Saltsjö-Boo så här på vårkanten?

- Posted from Ellens iPhone