torsdag 4 november 2010

Lektyr

Jag har fått en Amelia i posten. I mitt namn till vår gamla adress. Jag som aldrig prenumererat. Trevligt. Tänkte att någon snäll vän tyckte att jag skulle ha en provprenumeration eller något. Men varför då inte ange den nya adressen? Vem har jag glömt berätta för att jag flyttat? Inte min typ av tidning, men det går ju att läsa i brist på annat. Fast jag är lite upptagen med en kriminalroman just nu, och har fler likadana på kö samt en Marian Keyes (senaste) och en Lesley Lokko. När de tar slut har jag en hög gamla Nevil Shute att ta mig igenom.
Är man klar med det kan man alltid läsa lite Bang eller Graham Greene. Men, som sagt, en Amelia kan man väl alltid klämma in någonstans. Även om jag måste erkänna att den enda tidning jag prenumererar på (DN är friex) är Knasen....

Middag med värme.

Idag ska jag på middag. Jag har haft Stora här på jobbet idag och för en stund sen fick jag nog och rusade över med honom till finaste Jenny. Där blir han ompysslad och är i så fantastiska händer.

Och snart går jag på middag. Till Jenny också.
Och jag längtar.
Imorgon har vi stängt här på jobbet och då ska jag först fixa pass till barnen och sen ska jag ta med barnen till Skansen.

- I min lilla värld av blommor //Ellen

Vinterresa.

Vi har hittat en resa som INTE kostar 198.000 för två veckor utan att tulla på glamouren.


Heja klarbokad vinterresa.


- I min lilla värld av blommor //Ellen

Sunny side of the street.

Klarblå himmel. Åh så trevligt.
Stora är med mig på jobbet idag och på lunchen ska han gå med min kompis/kollega Niklas och handla sushi. Det bestämdes redan i måndags (utan att Niklas visste om det) och jag ska tydligen gå och hyra film på Östermalmstorg.
Bra att vara sex år. Då får man lixom bestämma.

Dessutom är mammas jobb tydligen världens bästa. När jag frågar varför så säger han: Men du får lixom äta bullar hela dagarna, äta sushi, titta på datorn och leka.
Mmm... Jag känner inte igen mitt jobb själv känner jag. Eller. Har jag missat något?

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Godmorgon World Class.
- I min lilla värld av blommor// Ellen