tisdag 17 maj 2011

Citat Stora.

Imorgon flyger Lilla och hans pappa till Kanarieöarna. Jag citerar Stora:
"Om planet störtar, mamma. Då dör ju min lillebror och min pappa och då har jag ju ingen lillebror och pappa mer."

Ni vet att jag är flygrädd som fan va?Ridå!

- I min lilla värld av flygplansångest och kräääks// Ellen

Konfessionella dagiset härjar vidare.

I morgon ska de dra barnen till kyrkan igen. Barnet får välja på att:
1. Följa med och äta glass
2. Stanna kvar och leka med ettåringarna.

Känns det som ett reellt val jag har?? Så klart kommer ju barnen säga att de fått glass och så klart kommer fröknarna säga att det är mamma som inte vill att barnet ska gå i kyrkan. Suck!

Som sagt. Han får gärna finna Gud. När han är gammal nog att avgöra vad det är... Inte genom dagis!!!

En riktig skitdag bara rullar vidare genom ett ändlöst träsk av bajs...

Förutom den lilla SUV-ljusglimten då!What goes around...

Minns ni Lexus-SUV:en på dagis? Hon som tror sig vara ensam i världen?
Well, Moahahaha säger jag!
Härom veckan backade hon in i fiskisbarnets pappas bil.
- Men har du inte backsensorer och grejer undrar han?
- Jo, massor svarar hon.
- Tjöt de inte?
- Jo, det tjöt som tusan och jag fattade ingenting!

Nä, jag förstår det att du inte fattade någonting. Nu har han en jättebuckla i sidan på sin bil. Jag bör väl tillägga att hans bil är en väldigt stor, klarblå skåpbil så den syns hyfsat bra. Och den är minst på samma höjd som hennes.

Två timmar senare kvaddar hon sin bil i ett betongblock! Hon skadade sig inte minsta lilla som tur var och därmed skrattar jag hjärtligt åt den hämnd som jag nu fått ut utan minsta ansträngning!!

Den enda goda nyhet jag fått idag och därför än mer glad!!37

...är antalet minuter sen min son började sin fotbollsträning.


Hur tycker ni att det går för mamma Ellen?

Jävla skitballe känner jag.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Lök på laxen

Eller varför inte kyckling?

En inte alltigenom bra dag blir ännu bättre när jag får mail om att dagis stänger tidigt... Hurra!Nödvändigt?

Hur nödvändig är den här prylen?Skonsamt för barn... Ja, för den vanliga vit/blå är ju så omild!
Don't buy!!

Ångest

Får ångest när jag ser kidsen i Saltis gå till plugget. En massa mini-stekare som sprätter runt i pappas pengar. Tjejerna är små kopior av sina utstuderat chica mammor. Det är de väl på andra ställen också, men där är morsorna lite mer balanserade.
Jag är INTE utstuderat chic, inte stekig och känner mig rätt jordnära. Jag vill att mina barn ska ha det som jag haft det, med till exempel det uppenbara undantaget att jag inte vill att deras mamma ska dö. Men jag vill att de ska veta att det finns alla typer av människor med alla möjliga olika bakgrunder och värderingar. Därför mår jag dåligt när jag ser saltisbratsen...
Häromdagen säger barnet att en av hans dagiskompisar bor i Fiskis. Vilket jag vetat länge. Men pappan frågar då: Varför går han på vårt dagis då?! Nästan lite upprörd. Hmmm, han som själv gått i Vårby Gård borde väl kanske enbart hålla käften? Varken han eller jag är finare än så och jag vill inte låtsas som det heller! Mer fiskisbarn på dagis!!Det är i alla fall soligt ute..,

I natt har barnet haft växtvärk i knäna. Så istället för att sova har jag suttit och strukit honom över ryggen så han skulle kunna slappna av. Mysigt i och för sig, men vid trerycket lockar ens egen kudde hyfsat.
Så klart ställdes det till en liten scen vid frukost också. Första på mycket länge, men en flinga var inte täckt av fil och det förstår ni ju vilken katastrof det är. Som tur är så är han så stor nu att han ofta kan sansa sig om jag säger att vi kommer att bli osams om han fortsätter. Idag är stubinen inte lång!
Det är väl en okej dag på jobbet idag utan möten och så, men det är nästan värst när man är trött - jag behöver sitta och tänka. Inte sova... Eventuellt kanske jag tar en prommis. Då tänker man bra och sover dåligt. Är min erfarenhet i alla fall.
Min kund kom på omvägar in med lite kritik igår och jag måste hitta ett sätt att tillmötesgå den där både de och vi kan vara nöjda. Kunden är ett stort detaljhandelsföretag som är vana att sätta tumskruvar på småskuttar som vi. Jag förstår det, men vår kompetens är inte gratis...
Nåväl. Får jag bara vakna så blir detta säkert en alldeles utmärkt dag!