torsdag 11 juni 2009

Turkar- dom kan dom....


Bläddrar i Resumé - en branchtidning för media och reklammänniskor. Där har dom en liten notis varje vecka som heter: Veckans utländska. Jag stirrar och läser texten. Stirrar. Läser. Stirrar. Gapar. Stirrar. Läser igen. Stirrar.

Jag googlar byrån och kampanjen och det är en annons för Fortis Bank Turkiet. Reklambyrån är Gram Istanbul och jag finner vidare att copyn är: "You get credit, another one pays for it" och gäller skönhetsoperationer. Lån till skönhetsoperationer. Tjejen till vänster är ful. Tjejen till höger är snygg. Tydligen. För för mig är det nästan tvärtom.

Fan vad muggigt. Äckligt. Jag är inte helt osäker på att det är ett gäng killar som ligger bakom skiten. Både hos kund och hos byrå. Äckligt.

Lunchhög.

Idag igen. Tänk hur mycket mat det får plats i en Ellen...

Gasmask, anyone?


Mår illa. Mår jävligt illa. Någon på bussen på väg till jobbet hade tydliga magproblem idag. Det kom pruttar hela jävla tiden... Inte nådiga heller. Helt sjukt jävla ruttet!


Dessutom så har jag en follwup på Ellens fönster från häromsistens. Man ser ut, men man lever i ett akvarium, typ. Det är vatten i halva fönstret. Inte ovanligt men lite smått obehagligt för oss åksjuka. Man adderar sjösjuka som ytterligare komponent liksom.

Godmorgon.


Jag vet fan inte vad jag ska säga...