torsdag 5 maj 2011

Vilket jävla skämt.

Hörrni?!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Fiasko.

Mammografi stängt för dagen.

Får pröva imorgon. "Grejen" ska förmodligen sugas ut. Eller opereras bort. Låt det vara fina små hjärtan i...

- I min lilla värld av bröst-grejs-blommor// Ellen

Det kläms på bröst.

Jag har hittat knöl i bröstet. Doktorn har klämt. Exakt här, där doktor Wahlberg, har skissat ut:Nu mammografi och sen ev. stick. Sen provsvar.
Kräkas.

Ni kollar väl upp era bröst tjejer?! Klämma, klämma, trycka, känna.
Viktigt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Den nakna sanningen

Jag ber om ursäkt, men den här läkaren är så jäkla rolig... Sitter och surfar på lite info för en kund och snubblar då över hans frågespalt i UNT. Här är ett svar till en oroad mamma:

"SVAR: Att en liten pojke inte kan dra tillbaka förhuden är väldigt vanligt och tillståndet kallas phimosis eller på svenska förhudsförträngning. Har pojken inte några besvär ska man inte göra någonting innan puberteten. I samband med puberteten ökar halten manligt könshormon, testosteron. Testosteronet luckrar upp hudsammanväxningarna och det i kombination med att en pojke då börjar dra mer i sin snopp ;) gör att förhudsförträngningen oftast släpper."

Ja, nog dras det då alltid!!!

En annan mamma frågar om alkohol och amning:

"Vid amning är situationen helt annorlunda. Bröstmjölken innehåller i stort sett samma alkoholkoncentration som kvinnans blod. Det här innebär att även om kvinnan är asberusad med blodalkohol på 2.5 promille så blir alkoholhalten i bröstmjölken så låg att den inte skulle behöva deklareras som alkoholinnehållande om den såldes i affär."

Heja asberusad! Han tillägger dock att det inte är ett lämpligt tillstånd att handha bebisar i och jag håller med. Men har är i alla fall jäkligt medicinskt ärlig till skillnad fån MVC och BVC som tjatar om hur alkoholen skadar bebisen i amningen.


Jag gillar raka svar!

Så det så sa Anna

Kejsarinnans nya kläder..?

Behöver ny kjol, framför allt tänker jag till jobbet. Surfar runt på min favoritsajt Shopstyle.com och ser den här pärlan:Tror jag tar den. Den kallas visserligen bikinikjol, men hör inte till kategorin badkläder och så är den ju veckad vilket ju liksom gör att den inte är så casual... En midjekort kavaj bara så är looken komplett!!

Fräsig friss

Ja, jag vet inte. Tant är ju gammal så hon förstår ju sig inte på sådant här längre... Men om nu våffeljärn verkligen fortfarande är grejen, varför bara överhåret? Tjejen framför har en uppklippt friss och har bara det korta våfflat. Längderna får hänga platt mot skallen...
Vet inte riktigt hur jag känner för det här. Våfflat har väl haft sin fräsiga charm - själv har jag haft det någon gång på retroparty men å andra sidan satte jag eld på hela håret då så det var ju inte odelat positivt får jag säga. Och jag undrar lite om kombinationen trollet Rulle/skogschampinjon var den effekt hon eftersträvade..,Dessutom är hon i min ålder... Det kan i och för sig betyda att hon inte fattar bättre och är fast i svunna tider, eller att hon är superhet och ett med dagens mode i en tantig tolkning.
Jag är som sagt lost, så därav mina mentala utsvävningar...
Inte det jag kommer ha på fredag dock...

PS Är det inte så att man numer använder våffeljärn till underhåret för att skapa volym? Liksom tvärt om mot henne??

MEN, vill jag tillägga. Hon var fin på ett litet trollchampinjonigt sätt och hade ett vackert ansikte.

Lama ben.

PT-tid satte där det skulle...

Jag har på morgonen lärt mig att jag inte kan gå ner för trappor. Inte. Och inte heller kan jag gå snabbare än långsamt.
Skönt.

Hetsäter sådana här också.


Smarrigt som attan. Tuggar man fler än tre på en dag så får man stor mage och får tillbringa en del tid på toan. Fräsig bieffekt.

Godmorgon!/E

- I min lilla värld av blommor// Ellen