tisdag 12 april 2011

Uppdaterad sportgarderob

Har behövts en tid och idag gjorde jag slag i saken. Blev två nya tajts i olika längd och två tröjor.Hoodien är jag mest nöjd med men den behövde jag egentligen inte alls. Har ett gäng överdragströjor eller vad man ska kalla det. Men den är ju knasgrön med chockrosa! Tokfint! Gotta love!
Det visade sig att det var medlemsdagar på Stadium så jag fick 10% på hela köpet. Samt att jag hade 195 spänn i bonus så det blev ju nästan gratis. Eller typ 1500 men det är ju nästan samma som gratis.
Som gammal (fortfarande ibland-aktiv) orienterare så godkände U mina val i alla fall. Så om inget annat får jag väl springa runt bland träden framöver då. Fast någon R90 är det ju inte!


Så det så sa Anna

Geléaktig gegga

Middag med U på Bistro Voltaire. Vi äter båda varsin rostbiffsallad, men gissa vem som dricker vad!I vattnet simmar stora geléklumpar av aloe vera... På flaskan står det att det passar som ett lättare mellanmål. Perfekt att skölja ned maten med mellis, och då pratar vi inte öl.
Ni gissar rätt. Vinet är mitt. Vad annars? Vattnet både doftar och smakar luktsudd typ. Inte mycket för att dricka luktsudd. En annan gång kanske!

Så det så sa Anna

Skönt försprång på mig själv

Insåg just att igår egentligen var min första dag på nya jobbet. Fan vad insatt jag är för att bara ha jobbat 1,5 dagar! Imponerande!


Så det så sa Anna

Jag gör som Ellen

Så här ska en slipsten dras...Så det så sa Anna

Konst?

Är det en etsning eller ett snideri? Eller vad är det jag skapar? Min sjrivbordsstol har sedan länge överlevt sig själv och repar nu parkett som om det gällde livet. Skönt att det inte är mina fiskben...Har påtalat problemet för ansvariga individer, längre än så sträcker dig inte mitt engagemang. Men det var ett rätt fint golv när jag började här för 2 månader sedan.
Våga nu inte kommentera att det är min vikt det är fel på. Ingalunda säger jag! Näppeligen!

Så det så sa Anna

Fick just en uppenbarelse!

Sov sjukt dåligt i natt på grund av att bebisen vaknade vid 01.30 och inte kunde eller ville somna om. Det ínnebär ju så klart att inte jag heller somnar om. Först vid 03.30 slängde jag ifrån mig telefonen och den sudoku-app som höll mig sysselsatt mellan skriken var femte minut ungefär.
Men, jag är vid hyfsat god vigör idag ändå, trots att jag för att lägga lök på laxen kom i säng alldeles för sent till att börja med. Och det gick just upp för mig varför jag inte är tröttare...
Innan du väljer att bli förälder, se för fasen till att ha levt rullan ordentligt rakt in i kaklet så att säga. Inte för att leka rommen av sig utan för att du blir rejält van vid att inte sova.
Visst, det kommer att komma som en chock för dig att du plötsligt inte längre kan leva som du brukar. Bebisar är inte direkt anpassade för barhäng, och blir inte riktigt de där små söta accessoarerna som man tänkt. Not much GUCCI about them om man säger så. Inte mina bajspaket i alla fall.
MEN, som sagt. Bättre förberedelse kan du ändå inte få. Innan barnen var det inte helt ovanligt att jag var ute på "representation" till ganska tidiga morgontimmar (läs 4-5) flera gånger i veckan. Och ändå skötte jag 9-17 kneget exemplariskt. Jäkligt nöjd med det nu. Jäkligt nöjd.
Så, bebisen! BRING IT ON!!!

There's a new sheriff in town...

...eller så har jag fått jobb som rodeo-clown. Vilket som. Calamity Jane I ain't!Så det så sa Anna