torsdag 13 november 2008

Vasen del 3...

Vasen mmm vasen...vasen...

Till Lotta!Vi längtar tills du får ett bra fungerande internet. By the way. Titta vad jag gick förbi idag... nu får du ståpäls va?
Till er som inte fattar; OM man ALDRIG vill ha något gjort och sen ändå betala för skiten. This is the place!

Lösning på kalenderproblematik

Jag har kommit på hur jag skall lösa problemet med fröken X och de öppna kalendrarna. Jag skall öppna min kalender som alla andra så att man inte kan klaga på det. Sedan skall jag boka in måndag-fredag, 9-17, alla veckor med "Är och bajsar". Möjligen kan jag då och då lägga in tilläggsinformation som "idag bör det vara hårt". Får vi se hur hon hanterar det.

Vasen (fortsättning).

Ville gå in och handla vasen till Anna idag. Vågade inte. Vet inte vad jag ska säga: Hmm, hej jag vill ha snoppvasen i fönstret? Hej jag vill ha den välhängda vasen i fönstret? Hej, jag vill ha könsvasen? Snas-vasen? Hjälp mig. Jag vill köpa den.

Reflektioner Östermalmstorg!

Den här statyn finns på Östermalmstorg vid mitt jobb (bilden är i från i somras). Känns jäkligt otäckt. Tror den heter Mötet. Har hört att den ska handla om en våldtäkt. Inte okej! Allt här känns obra på något vis.
Reflektion nr 2 är denna inrättning. En kemtvätt. E.A & Company? Ellen.Anna & alla ni andra? Kan det vara så? Vad tror ni?

Skönsång i arla morgonstund

Idag fyller barnet år. Han hade fattat konceptet någorlunda - så fort man sa "idag fyller du år" så stack han upp en liten hand med oklart antal fingrar. De större barnen på dagis visar väl hur mycket de fyller på det viset. Barnet har inte koll på vad två är, men det var i alla fall nära. Barnet fick två stora paket. Han har noll koll på hur man öppnar fortfarande, det tycker man annars att han kanske borde klara av. Riva av lite papper kan inte vara så svårt. Men tydligen. Paketen var en succé, särskilt det ena som innehöll en ny skopa. Skopor är himmelriket för barnet. Han vaknade i natt kl 01 och när jag kom upp till honom sade han "Grävskopa". "Ja, grävskopan sover" sa jag. Då var allt okej och han somnade om.
Mest glamourigt med hela födelsedagen hittills var den skönsång som kom skickat meddelst MMS. Barn 1 i Almklanen sjöng så vackert, inte ett öga var torrt. Barnet blev jätteglad. Så fick sången rulla om och om och om igen hela morgonen. Mamman är galen, men lycklig därav. Kanske skall lägga den som ringsignal?

Nedräkning Kanarieöarna.


Ja, ni vet ju att jag och barnen och man samt nästan hela släkten åker till Kanarieöarna i jul. 13:e december närmare bestämt. Renovering inför det pågår. För helt plötsligt ska ju alla (framför allt jag själv) stå ut med mig med bikini. För att ordna till detta så ska jag:

1) Gå på fotvård. Brukar ha helt okej fötter. Nu behöver dom dock snajdas till.

2) Klippa mig. Klipper mig extremt sällan. Nu är det dags. Ser ut som Dee Snider i håret. Minus permanent plus friss

3) Tandläkaren. En gång om året. Infaller nu. Blä men nödvändigt. 

Ja, sen får resten vara som det är helt enkelt. Det blir inte bättre än så här lixom. Jag är ju ändå 35 och på väg mot pensionär. Fluffigt. Fräsigt.

Get Away Stockholm 2008

Imorse hade jag turen att få åka bil med min stilige man till jobbet. Dandy tänkte jag. MEN min dandy-tur förvandlades till ett Get away-inferno! Vi började med att fräsa fram i bussfilen vid påfarten till motorvägen. Sen sick-sackade vi oss in till Danvikstull. Därefter körde vi sambakörning ända fram till Slussen. 
Vid slussen skedde typ 5 olagliga manövrer på fem sekunder och när jag slutligen fick kliva av så var håret på ända och hjärtat slog jäkligt fort. Min man var skitnöjd och sa: Ellen, det här kan du skriva om i bloggen. Jag borde egentligen inte för det är lite som att berömma fast han har gjort fel (hundpsykologi) men ändå...jag måste ju meddela någon om vad f*n som händer så om jag inte dyker upp här en morgon. Då vet ni. Då ligger jag troligen i vattnet vid Slussen eller möjligen i en skarp vänsterkurva vid påfarten av Centralbron!

För er som inte vet vad Get Away är så är det ett idiotiskt koncept där galna bil/motorcykelmänniskor tar sig från punkt a till punkt b i en storstad på kortast tid. Se mer här!

Ellen undrar: Vad är detta för praktpjäs?

I huset där jag jobbar finns denna vas till salu i en butik. Jag vet inte men den känns lite likt något annat. Kan inte komma på vad...hjälp mig här....