måndag 30 maj 2011

Åh, har ju glömt!!

Tant har varit på solglasögon-utförsäljning idag... Två par nya till mig! Björn Borg och Tiger. Kunde ha blivit ett par Tiger till men jag sansade mig och fokuserade på "The joy of giving" istället! Det är ju aldrig fel heller!
Kunde ha fotat och visat men jag orkar inte flytta arslet ur sängen!

Sista dagen i morgon, Östermalmsgatan 87 E
200 spänn styck!

Inte helt med...

Idag bytte vi däck på bilen. Innan juni i alla fall... En bra plan måste ju liksom få perkulera lite innan den sätts i verket!Visst var det måndag?

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Indisk currygubbe.

Gubben på bilden är arg. Argargarg. Gång på gång kallar han busschauffören för "indisk currygubbe" (han har kanske inte noterat att han absolut inte är från Indien). Det yr bussbiljetter och pengar och det skriks (morras) på SL:s debitering.


Det hela avslutas med att gubben pickar busschauffören i bröstet och skriker "Aaallt äääär braaa aaallt är braaaa och jag ensam ska betala för att SL går ruuuunt, det är så det ska va i ett modeeernt Sverige"!!!

Jag är nöjd med underhållningen. Mycket nöjd t.o.m.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Facebook.

Jag hittade den här ljuvliga hos Ting!
Fasiken vad kul. Jag som inte har facebook själv (ja jag veeeet) ska börja prata så här. From nu.
Det kommer bli lite styltigt i början men jag tror att det kommer bli bra om jag bara får öva.- I min lilla värld av facebookfria blommor //Ellen

Inte för mig.

Men kanske för dig?
Belsebub?

Drickyoghurt och smoothies är verkligen en värld för sig...
Ska man välja guarana, guanabana, hibiskus eller baobab? Vad fasen är det för fel på gammal hederlig jordgubb?Vilken tur jag har!

Står i godan ro och filosoferar... Då kommer det här härklet och ställer sig bredvid!Mmmmmm... Fantastiskt! Han tror att han ska få slantar av tant också... Vilken humor!
Påtvingad underhållning av undermålig kvalitet. Jo, det betalar jag gärna för. Om jag gick fram till någon som uppenbarligen ville vara i fred och skrek Björnen Sover i dennes öra, skulle jag få pengar för det? Ja, kanske om jag lovade att gå.., otäck strategi!!!