onsdag 11 februari 2009

Ni kan lita på mig...

...å jag är igång. Igen. Klockan är ju ändå 17.11 på en onsdag!

Tudor Arms...

Jag åt lunch på Tudor Arms idag. Ditsläpad mer eller mindre. Husmanskost är inte riktigt min sak nämligen. Dessutom luktar det inrökt pub. Maten är sunkig MEN vilket sällskap. Det vägde upp min fisk med mos och dressing med sallad. Jo, för det var exakt det - det var.

Anna Skipper-kudde

Want to buy? Finns även som väskor och kan köpas på hennes hemsida. Hon är helt otrolig. Förmodligen har hon överlistat oss alla. Om en enda köper kudden så är hon en vinnare. 

Klart ofräsigt...

I början av januari blev vi tillfrågade om vi ville vara med på en pytteliten mässa idag. Vi tackade nej för att vi inte kan prioritera så små saker. Sedan tackade tydligen vår koncernmamma ja, och tillfrågade oss om inte vi vill stå med i deras monter för att stärka hela konceptet. Och min chef tackade ja och slängde glatt över projektet på mig. Med tanke på hur liten mässan är borde jag inte lägga mer än en timme eller så på det, men nu har jag lagt flera timmar per dag sedan förra måndagen. INTE OKEJ. I montern borde jag ha folk ute från organisationen som svarar på frågor för det är mer trovärdigt. Men ingen, jag repeterar ingen, vill hjälpa till. Fy fan vilken sucker jag är.
Inte nog med det. De som anordnar mässan är skittjafsiga också så man får lägga massor med tid på att prata med dem. Eller henne skall jag väl säga. Skjut mig nu.

Morgon och den är inte ens god.

För i natt har barn 1 gått i sömnen i omgångar. Barn 2 kom klockan halv fyra in med blod i hela ansiktet och i håret och på tröjan och ur näsan rann det och ur munnen. Jag har sedermera sovit 2.5 timme i natt. Tur att jag ska dricka champagne ikväll. Jo, ni ser rätt.
T-bar...fjärde gången ut sen förra måndagen. Here we go!