tisdag 18 januari 2011

Platthelvete.

Alltså; allvarligt talat. Finns det någon av er läsare, till exempel en Stockholmare-som ofta exponeras för detta spektakel, som tycker att det finns något som helst rätt med Sergels Torg? Och varför står det typ tusen barn där, i åldrarna 10 år och uppåt, och hänger med kreti, pleti, knarkare, galningar och annat galet folk?! Varför, varför, varför?Väck med stället. Bort. Blä. Eller. Sanera, mjuka upp, städa, fixa, kör iväg och gör om gör rätt. Ångest. Och då pratar vi inte ångest utan ÅNGEST.

Annars. En mötesintensiv dag och mycket kärlek i luften. När det gäller jobb så är jag verkligen hemma. Jag har tusen och en fina kollegor.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Hur jag har det på mitt nya jobb?

Fantastisk. Så här ser en del av mitt skrivbord ut nu:


Blommorna och ljuset fick jag igår på min först dag här. Varje morgon serveras en frukost av rang.
Så medan jag sorterar mailen så äter jag frukost, dricker te och njuter.

Igår tränade jag också med PT. Hell vilket djävulusiskt pass. Först intervallcykling i 20 min följt av 20 minuter löpning i 4% lutning. Baklänges. Och. Efter det följde 25 minuter av ben och magträning i träningsmaskiner. Det hela var jättejättejättejobbigt. Jätte. Men.
Jag är stark som en björn nu.
Och det är märkligt; för när min tränare säger att jag, by far, är hennes starkaste kvinnligaste kund någonsin. Och att intervallerna jag kör, är på samma nivåer som hon och hennes kollegor kör med dom bästa av vältränade killar...
Ja då orkar jag ännu mer. Fastän jag är totalt slut.

- I min lilla värld av blommor// Ellen