tisdag 30 december 2008

"Hejsan Bamsar är ni klara"?

När vi var på Kanarieöarna så var barnen med i Bamseklubben. Lärde sig en ramsa. Barn nr 1 tror att man måste SKRIKA:
Hejsan Bamsar är ni klara?
Vi är klara som Bamsar ska vara

Bamse Bamse Bamse

Denna ramsa körs i tid och otid. Idag kom den i annan tappning. Finska. Oväntat. Inte okej. Likväl skriks den.

Fräsigt.

24 timmar and counting

Nu är det bara 24 timmar kvar till vår gemensamma nyårssymfoni! Det kommer som vanligt att bli ett evenemang att minnas. Synd bara att ingen kommer att göra det! Minnas alltså.
I vart fall har det i glamourlistan konstaterats att vårt blod (och jag skulle vilja tillägga kiss, för att inte tala om bajs) kommer att vara jäkligt glamourigt på nyårsdagen. Fullt med allsköns gottigheter. Jag tänkte då att vi skulle kunna dra ut det (bara blodet nu) och fylla små ampuller med den söta champagnesprittande varan och sälja till extravaganta priser. Sjukt dyrt. Men prisvärt. Låter inte det bra?
För övrigt har ni väl hört att tolvslaget för 2009 blir en sekund fördröjt? Glöm inte det i morgon kväll bara så att ni gör bort er och gastar/hånglar för tidigt.

Lets dance!

Well why not. Magnus (ni vet-han starkaste mannen i världen typ) ska vara med. Vilken brak-succé. Han måste vara stelare än få. Stackars kvinna som ska få släpa runt på det skåpet. Blir inga dödslyft där han blir lyft iaf, kan man tro. Jävligt roligt.

Och vi då?


Skärpning Blogger! Vår blogg är ju högaktuell för alla djuplodade människor som behöver veta allt av vikt och som är värt att veta. 


Intressant?

På blogger-sidan där man loggar in för att hantera sin blogg så finns två funktioner. Den ena visar vilka bloggar som precis har uppdaterats och den rullar ju på i ganska rask takt. Sedan finns den en som listar "intressanta bloggar". När jag loggade in nu fanns där en som hette Ivan Irvig. Jag svär att den hade varit mer intressant för mig om den hetten Ivan Ivrig. En felstavning måhända? Låt hoppas!
För övrigt, hur fan vet blogger vad som är intressant? Särskilt för oss fräsiga. I think not!

Nu var jag inne och hälsade på Ivar. Visar sig att det faktiskt var Ivrig. Men inte så intressant för det. Han bor i Norge och har det kallt och snöigt just nu.

Hejdlöst kul.


Jag skrattar åt munnarna, rösterna, ögonen, ögonfransarna. Rörelserna,hysterin. Skägget, näsan, glasögonen. Klicka här för en liten 80-tals-mupp-boost! Enjoy!

C902 - vad är det för feeeel!

Jag hade en K850 som dog. Det var en bra Sony Ericssonmobil. Nu har jag en C902 som är uppföljaren på den typ. Men nu har jag fått nog. Nu åker du upp på listan över saker som kan dra åt helvete. Den hackar när man spelar musik, stänger av ljudet när man pratar i telefon, stänger av sig helt ibland och allt som ofta hakar den upp sig när man spelar spel. 

Telefonelände - vad vill duuuuuuuu???

C902 - skit ska skit ha - nu åker du upp på listan över saker som kan dra åt helvete och nästa vecka åker du in på recond. SÅDESÅ!

Jag i ett bröd= kebab


Jag och dom få som är på jobbet, har varit och ätit lunch på Ciao-ciao (som ligger enl. ovan). Well, everything is fine. Tillbaks på kontoret - everything is NOT fine. Jag luktar kebab, helstekt gris eller halalslaktat ko om du vill det. Varför måste man lukta gammal ullstrumpa så fort man äter ute. Inte okej. Nu ska jag jobba lite till för att sen bege mig hem och av-lukta mig. 

Hur det ska gå tillväga? Jag börjar med att springa härifrån ut på stan, så att lukten blandas med luft. Sen tar jag det vidare med vad som kommer i mina händer. Något måste göras.

Grattis!!

Jag har hittat vår kurskatalog. Ni minns, A & E School of Higher Education? Kurskatalogen var egentligen aktuell vår och höst 2000, men vi kan nog sy ihop ett aktuellt utbud utifrån grundmaterialet. Well, här kommer två nya smakprov. Hör av er om anmälningsblanketter med mera. Dessa kurser är båda på fem poäng;

Är du hålför?
Grundkurs i penetrering. Ger grönt kort och allmän behörighet för övriga kurser.
975 kr inkl Diplom och kort. Kursledare Sam L. Aget

Karta och kompass
Om irrvägar i kropp och själ. Liten kurs av stor betydelse.
50 kr exkl lärare, som är vakant.

Det blir inte bättre än så här. Fräsigt.

Var så goda, blodbehövande människor.


På nyårsdagen ska ni få mitt blod. Om ni vill. Då är det extra fräsigt!

God morgon!

Jag tar bladet ur munnen


Alltså...FAR ÅT HELVETE. F-A-R Å-T H-E-L-V-E-T-E. Jag bor på ett ställe där det går bussar var tredje minut. Inte nu. Nu går dom vart fjärde år istället. Uppdaterad julhelgs-turlista finns inte och inte heller är deras hemsida uppdaterad sen min farmor var liten. 1.45 minuter är INTE en okej tid från punkt a till punkt b som vanligt vis tar 25 minuter.

Så åter igen. FAR ÅT HELVETE!