söndag 29 augusti 2010

Världens fulaste båt

...Missade jag att ta kort på, men den var här idag och hälsade på. Anastacia (ja, med c konstigt nog) heter den. Brorsan har den med en kompis. De köpte typ en halvrisig men okej båt och nu har de pysslat och grejat med den så den är sjukt ful. Även enligt brorsan.
Typ ingen inredning, kapellet är kamouflagetyg och på badbryggan står två korsningar mellan julgranar och tv-antenner som skall föreställa badstegar.
Jag är såååå ledsen att jag missade att fota. Men tänk typ en korsning mellan en plogbil, ett militärtält och en sopbil, fast båt. Typ så.
Men, skall jag erkänna, det kändes jäkligt najs att ha den pryda vår saltisbrygga några timmar. Mer sånt. Alltid retar det någon!


Så det så, sa Anna

Gwen Stefani omocomochomigen.


Fasiken vilken snygg kvinna, den här Gwen Stefani är. I mitt nästa liv ska jag bli hon. Och skriva en sån fantastiskt bra låt. Med en enormt genomtänkt och fin text. Och spela in musikvideon i den miljön. Bannemig.

Frukostfest

Jag och min aptit mår bättre! Hallelulja!

Jag kan säga en sak om träning. Jag blir löjligt hungrig.
Min frukost brukar bestå av mjölk och flingor.


Inte längre. Jag äter som en hårt jobbande norrländsk karlakarl. Fräscht. Not.


- A bientôt// Skogshuggar-Ellen

Jaha. Har jag en blogg med Anna också?!

Tydligen.

Efter att ha mått sådär i två dagar så mår jag äntligen lite lite bättre. Men jag svettas som en gris på nätterna. Men det är väl så man gör? Svettas bort eländet.

Idag blir en lugn, finstämd och enkel dag.

- A bientot//Ellen