onsdag 2 september 2009

Oh hell yes!

Champagne och cola light. Alltid i mitt kylskåp.

Det ligger champagne på kylning...vilket det iof alltid gör i både min och Annas familj. Men idag ska jag dricka en och fira, svininfluensa eller inte och febern till trots.

Det här är anledningen!

Dålig bild men jag tror att ni fattar ändå.

Kod röd...

Har varit en sväng på Ikea på förmiddagen. Mitt sällskap skulle uppdatera lite grejer inför sin bebis ankomst och jag tänkte att man ju alltid hittar några bra grejer när man är där så varför inte. Blev det sedvanliga - lite toaborstar, förvaringscrap, servetter och påsar och sådant. Inget direkt spännande.
Desto mer spännande blev det dock när vi står i kö för att betala, då man plötsligt börjar braka ut i högtalarna: "VIKTIGT PERSONALMEDDELANDE: DET RÅDER KOD 1000! VIKTIGT PERSONALMEDDELANDE: DET RÅDER KOD 1000!" Och så fortsatte det under gott och väl fem minuter. Jag vet inte vad kod 1000 är och ingen ville svara på det heller. Efter en stund så ropade i alla fall någon ut att det inte längre rådde kod 1000.
Hon i kassan vare sig sprang därifrån, satte på sig gasmask eller gjorde några som helst andra åtbörder som oroade, men själva det faktum att det var en situation som måste uttalas i kod och inte i klarspråk fick en ju att fundera.
Eller så betydde det bara att chefen gått på lunch eller något. Vem vet?

Husuppdatering igår.

Min man släpade med mig till huset igår. För att göra mig lite gladare. Och för att släpa in lite av kaklet som vi har specialbeställt.
Det muntrade verkligen upp mig. Jag blev glad. Det går så fort nu och det blir så bra. Bjussar på lite bilder. Om ni är intresserade. Är ni inte det så titta inte.

Vardagsrum - utsikt mot terass och hav.

Vardagsrum från hallen sett. Rakt fram, under det runda fönstret ska tv:n sitta.

I den illa hörnan till vänster om fönstret ska den fina vita kaminen stå och spraka.

Gnälligt.

Te och dvd-film står på schemat.

Jag ligger i sängen. Bäljar te. Febern har tilltagit och jag har nu svinont (höhöhö oink nöff) i bröstet när jag andas. På ett sätt är det rätt mulligt att ligga i vår knarkarkvart med lila väggar och tillhörande lila bård. Utanför faller regnet. Men på ett annat vis är det rätt sorgligt. Jag har hur mycket som helst att göra på jobbet men orkar inte riktigt. Igår blev en 10-timmars dag TROTS att jag sa att jag inte skulle jobba.
Jag har nog en allvarlig störning.
God morgon