fredag 5 november 2010

Brutal huvudvärk kan bara botas på ett sätt.

Hej Bonnaire rose brut ochhej bubbelpool.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Gammal vid 23

Vi som är hemma om dagarna kan ju roa oss med lite gamla repriser på TV. Har just sporadiskt tagit mig igenom Top Model säsong 8. Blev lite sur på domarna. En tjej som var 23 såg lite äldre ut och passade då inte så bra för Cover Girl och Seventeen - och det kom de på när det var tre tjejer kvar. Under hela serien har hon ju sett lika gammal ut, de kanske inte borde ha tagit ut henne över huvud taget då? Känns taskigt att låta henne tro att hon har en chans när hon ju faktiskt inte har det? Skönt när man kan bli upprörd av annat än barnen. Inte så konstigt att man blir upprörd av ett sådant program i och för sig, men jag brukar bli det av helt andra skäl.
Tur då att jag har Masterchef Australia att falla tillbaka på...

Reflektion: Jag måste vara stenålders på bild...

Tack för maten,

sa piraten. Som inte ville diska faten.


1 vuxenköttbullar och 2 barnpannkakor inkl dryck=300 balobas på Skansen. Svindyrt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

High Chaparall.

Note to self;
Nästa gång jag ska skaffa pass så var übersvensk och kom två timmar innan Polisen öppnar. Eller ännu hellre.
Kom dagen innan och tälta.Jag var här 10.00. Exakt. Och jag har 23 nummer före mig och jag har 2 övertända barn med mig.
Det sista jag behöver idag runt omkring mig är tusen stressade apor/neandertalare/människor, som alla tror att dom är viktigast.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Udda sängkamrat

Förutom att jag ju har maken bredvid mig i sängen, som ju är en udda figur i sig så har barnet de mest udda sängkamrater. Han ta med sig diverse saker som han har i sängen. I början av veckan har en grillvante i form av en silikonkrokodil varit ständig kompanjon. Men igår skiftade kärleken till en ny flamma.
Vi hade varit på fyraårskoll på bvc och barnet skötte sig och fick ett klistermärke. Hemma tyckte jag att han ju kunde sätta det på sin sänglampa - ty den är rosa från barnets rosa fas och nu har barnet en grön fas och hatar sin rosa sänglampa. Men mamma tänker inte köpa någon ny sänglampa så jag tänkte att ett klistermärke kanske kunde ta udden av det rosa. Men icke. Då tänkte jag på att skidhjälmen ju redan hade fått ett eller annat klistermärke så det kanske kunde passa. Så jag skaffade fram hjälmen och vi klistrade på märket. Bara det att.... Då skulle han så klart sova med skidglasögonen som hängde på hjälmen. Extremt fräsigt. Så klart på huvudet och inte bara bredvid sig i sängen. Man är så stolt som mor...