måndag 6 april 2009

När jag kom tillbaks från en veckas sjukdom


så hade jag fått en fin poster som en kille på jobbet har gjort. Kan inte bestämma mig om han tycker om mig och gjorde en fin teckning därför. Eller om jag är en ragata. Fräsigt.

Tjackat bricker


Skulle inte göra nägra särskilda ärenden på lunchen idag. Men så kom en kollega och skulle kolla på brallor på Åhléns. Då kom jag på att jag ju behöver en mat-termos till vår Trysilresa i nästa vecka, så jag följde med. Och kom därifrån med en par nya solglajer. Chanel minsann. Mycket nöjd. Räkna med regn i morgon.

Har insett att brunt är ett tema för nu har jag bruna Gucci, bruna Dior och bruna Chanel.

Same same but different.

Verkar det som. 

Chocolat

På möhippan var vi på chokladprovning. I det ingick att alla fick prova på att skapa någonting i chokladmassa. Jag tyckte att det kunde varit lite kul om bruden hade fått skapa något lite mer vågat ekivokt så där, men blev brutalt nedröstad av alla övriga. (På den nyktraste möhippan någonsin). Så det blev en ros. Alla gjorde varsin ros. Utom en som gjorde något som mer blev en bajskorv, men hon följde ändå instruktionerna för en ros.
Tänk ändå vilket potential som finns i chokladmassa; något brunt och mjukt att forma vad man vill av. Och så blev det rosor. De är inte bruna. När min ros var klar så hade jag lite massa kvar så jag gjorde en chokladklubba också. Det såg mer ut som en bajsklubba och jag var mycket, MYCKET nöjd.
Ingen annan fattade någonting...
Om ni vill ha hemgjord chokladkonfekt i påskäggen så gå till Puss & Kram i Sickla. Tanten gör precis rubbet själv. Även sådana där ägg där ägget är av choklad.

Puh.

Hjälp. Hjääälp. Jag är gammal. Och trött. Och till viss mån även tjock.

Smolk i bägaren...

Imorgon åker jag till Nice. Jobbar till 15 och sen åker jag. Härligt. Kan man tycka. Dock har jag en produktion på jobbet som är helt överstyr (ja, igen). Tar udden av allt. Jag undrar mer och mer om jag inte är för gammal för det här jobbet...

Tågmani.

Kolla här. Glöm inte att kolla youtube-klippet längst ner. Billigt. Ut-tömmande. Fräsigt.

Utslängda!

Var på en möhippa i lördags som var galet städad. Ingen, jag upprepar INGEN, drack en droppe före kl 16 och då dracks det lite cider vill jag minnas.
Vi hade bokat en lokal för att utöva lite salsadans klockan 2. Men då kom säkerhetsvakten och slängde ut oss. Att 12 tjejer hade dansat hade varit okej, men när nu en av oss hade en tiara på sig och det då var en möhippa var inte okej. Även fast alla var spiknyktra och vi var världens mest städade gäng. Spelade ingen roll. Vakten tyckte nog livet var bra härligt när han fick utöva sin makt. Rapport skulle det bli till koncernledningen också. Det var Swedbanks gympasal och en tjej som jobbade där hade bokat. Töntigt. Ingenstans i reglerna står det något om det.
Nåväl, vi packade ihop och drog till mitt jobb istället där vi dansade i matsalen under våra lågt hängande lampor. Mycket underhållande.
I alla fall, kul är det att den absolut nyktraste möhippan jag varit på också är den enda som blivit utslängd ur en lokal pga regelvidrigt uppförande. HA HA HA!!!

Semester i fredags

Jag har ju så sjukt mycket semesterdagar att jag istället för att jobba hemifrån tog semester i fredags. Träffade en kompis och gick i Sickla fram till lunch. Köpte klänning till ett bröllop i slutet av månaden. Och överdragsbrallor till barnet. Man kan aldrig gå och handla till sig själv utan att han får något också. CP.
Efter lunch var vi klara i alla fall och drog till Kringelgården i Saltis där vi fikade i solen i tyup två timmar innan det var dags att hämta barn. Det var ju så sjukt bra väder så att jag tog barnet tidigt från dagis, handlade med mig fika och gick till parken och fikade med honom. Det tyckte både han och jag var en god idé.
Mer härlig sol, allt är så annorlunda då!

Sommarhelg!

Lördag. Bikini. Solsken. Frukt. Terass. Hur har eran helg varit?