onsdag 27 juli 2011

Dag 2

Har avverkat två dagar på Legoland. Vi hann med i stort sett allt vi ville, men det finns lite kvar att utforska. Vi hade väl hunnit det med om det känts kritiskt, eftersom åkturerna har öppet till 20 och parken till 21, men vi har kroknat rejält redan vid fyra och åkt till hotellet och badat istället.
Nu känner vi oss klara men kommer gärna igen om några år.

På Legoland är det mesta lego, även maten.Och som god resenär tar jag seden (sejdeln) dit jag kommer och sköljer ned legobitarna med öl!


På förmiddagen svischade vi igenom åktur efter åktur men sedan tog det lite längre tid att masa sig fram till attraktionerna.


Men det var en trevlig liten utflykt med barnen. Med fördel kanske man kombinerar den med lite allmänna Danmarksferier men det funkar så här också!

Vi har haft tur med vädret - soligt och varmt trots att SMHI gjort sitt bästa för att lura oss.

Genialiskt!

Junibacken på Arlanda. Nu ska mamma bli full...


P.S. OM jag var rökare (gud bevare oss väl) så skulle jag sluta med omedelbar verkan om jag fick stå i en rökbur...Askgråa män med wct-overaller som suger i sig gift i sluten miljö. Fan vad sjukt!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Anna Skipper goes Jon Bon Jovi.

Så var det dags igen. Kommer ni ihåg?
Fast idag lite mindre av Bert och lite mer av Bon Jovi.(vad har jag för jävla hååååår? Vilket skitschampoo).

Either way. Vi är på väg till Arlanda.
Min tidplan ser ut som följer:
0830 - packad.
0920 - plan lyfter.
1120 - framme Dusseldorf.
1400 - framme Nice.
1500 - skumpa in i truten.

How about that?


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Ingen djurplågare

Jag är i allmänhet djurvän. Tycker inte att djur ska lida och så... Extra vänligt inställd till sådana som räknas som husdjur naturligtvis.
Men efter den här morgonen säger jag bara: får jag tag i byrackan som bor i rummet bredvid ska jag sula in den i väggen. Dör den inte av det ska jag vrida nacken av den och för säkerhets skull stampa på den!

När jag tänker efter så är ju en snabb oväntad död inte att lida så jag kan inte räknas som djurplågare ens. Jag är en barmhärtig samarit. Jodå!

Och när jag ändå håller på tar jag husse och matte med varsitt nackskott. Det är ju de som inte kan få hundfan tyst!!