onsdag 12 maj 2010

Origami på tjejmiddag.

Mopsen Hugos ägare kan minsann. Porrigami.
Tadaa!

- Posted from Ellens iPhone

What's in it for me?

Det händer att vi belönar bra beteende med något gott. Oftast Piggelinglass. Tydligen inte helt sällan... Barnet, som sedan länge kissar helt obehindrat på toaletten, envisas med att göra nr 2 på pottan. Jag frågade varför och det kom fram att det var för att det var så skönt att nå ned med fötterna till golvet. Men om du sätter lilla pallen där så når du ju ned tyckte jag. Då svarar den lilla skitkorven:
- vilket gott får jag att äta då då?
....
Hmmm, inte helt nöjd med vår uppfostransmetod.Tjejmiddag om några timmar...

Laddar inombords. Där dricks det också vin och champagne och andras glas fylls på. Men det är inuti mig. Utanpå jobbas det.
Man kan säga att inuti är övertänd.
Utanpå är gammal och jobbande.

Tre inlägg idag. Bara på mig själv.

Usch. Usch.

Note to self.

Flamsa inte ihjäl dig på jobbet och titta ner och ta kort. Då får du påsar under ögonen, Ellen. Och du får dubbelhaka. Och huvudet är långt som en banan. Och håret ser helt övermäktigt ut. Ull överallt. Som ett orakat får på våren.

Goggles goes bananas.

Mina tre år gamla Max Maraglasögon har spårat. Eller så har jag spårat. Hur som helst så är mitt huvud nu helt plötsligt lite för stort för mina glasögon. Dom sitter åt bakom öronen. Meh. Why?!


- Posted from Ellens iPhone

Dagens outfit:

Popeye the sailorman goes 12 år. Bra. Fint. Perfekt med en look där jag ser ut som en medelålders övertänd skitstark man/flickebarn. Just great. Nu; jobbet.


- Posted from Ellens iPhone