fredag 24 april 2009

Sol kräva vissa drycker

En dag som denna är det värdo att vara gravid. Man skall bara sitta i solen och lapa vin. Hade velat göra det. Det var AW med jobbet och en kompis som fyller år och skulle dricka drinkar på trevliga ställen, men jag hade dagishämtning och fick ge mig ut och cykla på pappans allt för höga cykel istället. Inte lika flärd-o-lyx-fräsigt om man säger så. Särskilt som jag inte nådde riktigt ned till tramporna och ännu mer särskilt eftersom jag hade klänning och inte riktigt kom över stången med benet utan att hysta upp den till hakan. Fräsigt som fan.
Min cykel stoltserar inte med barnstol, därav det vingliga äventyret à la bambi on ice.
I morgon skall det vara sol igen. Och då är det bröllop. Hur fan överlever man utan vin? Finns det ingen gräns för vad man begär av mig, arma kvinna?

Onödiga omvägar

Har suttit i workshop hela dagen. Mest intressanta med de flesta workshops och temadagar och annat vi har där chefen är med är att det alltid blir som hon har tänkt. Inget fel i det i och för sig. Men, lite tidsödande övning kan jag tycka.
Så här: Man vill brainstorma på ett strukturerat sätt kring något ämne eller fenomen för att komma fram till kreativa och affärsmässiga vägar att utvecklas. Och så har vi grupparbeten och alla grupper kommer fram till bra grejer. Gott så. Men, sedan när det är dags att gå vidare, då är det plötsligt bara chefens grupps resultat som gäller och alla andra bra idéer är som bortblåsta, hur bra och strategiska och affärsdrivande de än är. Och då tänker jag så här; om hon ändå vet vilket resultat hon vill ha, varför inte bara skriva ihop något om det och skicka ut och be oss utföra det?
Jag kan göra annat med min tid...

Maken till äcklig reklam. Herregud så stört.

Kolla mer här! Glöm för guds skull inte ljudet.

By the way.

Apropå inget: Pantomim. Vad är det för djävulstyg? Skitäckligt. Totalt ofräsigt!

Teckning.

Kolla vilken underbar teckning. Den kommer från min gamla kollegas dotter, Anna. Underbar. Disco. Lampor. Dansgolv. Högtalare. Och tittar man riktigt noga så finns det volymknappar på stereon. 
Jag önskar att den teckningen var min verklighet. Då hade jag jazzat och druckit coctails nu.

Igår.


Drack mycket skumpa. Bra Ellen. Darrigt idag. Bra igen Ellen.

När katten är borta...

Min man hämtade barnen igår. Och fixade med något i tvättstugan. Obviesly. Så här lämnar man tydligen tvätten. Inte på något annat vis.

Torsdagsölen på jobbet som spårade...

Började bra. Öl.

Sill och färsk potatis.

Hmm...Tetaergrillen. Riche. Eh?

Stockholm!

Imorse när jag gick till jobbet så kändes det. Sommaren är på väg. Jag har bara jeans, skjorta och Anna Holtbladtröja. Så underbart. OM...

man inte ska förbi Slussen. Dödshålet. Det luktar död och förruttnelse. Här sitter duvor och pickar i sig korvbröd och spyor och det fullkomligt stinker urin. Förutom på tisdagar då det har städats lite. Då luktar det kiss, bajs och starkt medel. Glamourigt.